Slider

Eteisen muutos

14. tammikuuta 2021


Päivitin vähän eteisen ilmettä. Eteiseen tarvittiin kipeästi tilaa kengille, joten raahasin meidän vanhempien makuuhuoneessa olleen Bestå-kaapin eteiseen ja eteisessä ollut vanha peilipiironki siirtyi meidän huoneeseen. Sain näin kengät kaappiin piiloon. Tämän kokoisessa perheessä kenkiä on hirveät määrät, joten ne vievät hurjan paljon tilaa. Eteinen näyttää nyt paljon siistimmältä, kun harvemmin käytössä olevat kengät, kuten kumisaappaat on piilossa.

Myös pyöreä peili siirtyi meidän vanhempien makkarista eteiseen. Puiset naulakot tilasin H&M:ltä. Reunoilla on pidemmät naulakot ja keskellä yksi lyhyempi. Seinällä on siis yhteensä kolme naulakkoa peräkkäin. Näin sain rakennettua sopivan pituisen naulakon. Naulakko toimii hyvänä lisänä silloin kun käy enemmän ihmisiä kylässä, muuten se saa toimittaa ihan vaan sisutusesineen virkaa. Eteisestä löytyy toinen naulakko vastapäiseltä seinältä oman perheen käytössä oleville ulkovaatteille. Kodinhoitohuoneesta on sitten puolestaan liukuovikaappi lopuille ulkovaatteille.


Myös olohuoneessa aikaisemmin ollut String-hyllykkö siirtyi jokin aika sitten käytävän seinälle. Se on ollut kyllä hyvä ostos, kun se sopii niin moneen paikkaan. Hyllyköllä on syvyyttä vain 30 cm, niin se toimii erityisen hyvin juuri kapeissa tiloissa. Tämän yllä olevassa kuvassa näkyvän käytävän varrelta löytyy muuten kolme makkaria.

Leikkasin Amarylliksen varren poikki ja pistin kirppikseltä löytyneeseen ruskeaan lasimaljakkoon. Halusin päästä joulukukista eroon, mutta en kuitenkaan raaskinut heittää kukkivaa oksaa pois. Se on mielestäni tosi kaunis maljakossakin ja on säilynyt yllättävän hyvin leikkokukkana. Eteisen pöydällä näkyvistä esineistä on muuten aika moni kirppislöytö. Kaikki keraamiset kipot ja purkit on kirppikseltä, ja myös naulakossa roikkuvan Michael Korsin pikkulaukun olen löytänyt kirppikseltä. Rakastan kirppiksillä kiertelyä. Se on vähän kun aarteen etsintää.

On muuten yllättävän hyvin kestänyt tuo maalaamani lattia, vaikka sen päällä kävellään päivittäin kengillä. Vaikka lattiasta tuli kiva, niin en ehkä enää alkaisi uudelleen tuohon hommaan, oli se sen verran työlästä puuhaa.

Nyt toivottelen teille mukavaa iltaa! Pitää mennä vielä tekemään lumitöitä. Lunta on tullut ihan älyttömät määrät vihdoin myös tänne Etelä-Suomeen. Ihan mukavaa vaihtelua viime talven jälkeen. Lapsillekin on paljon enemmän tekemistä pihalla.

- Minttu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan