Slider

Työhuone / vierashuone

21. helmikuuta 2020


Päätimme vaihtaa työ-/vierashuoneen paikkaa pojan huoneen kanssa, niin tuleva pikkuvelikin mahtuu paremmin samaan huoneeseen. Ihan ensimmäisenä piti kuitenkin päättää, että mitä huoneissa olleiden tapettien kanssa tehdään. Pojan vanhassa huoneessa oli kettukuvioinen tapetti, ja lastenhuoneeksi vaihtuvassa työ-/vierashuoneessa tumma kukkatapetti. Päätettiin lopulta tapetoinnin sijasta maalata tulevan työhuoneen seinä, joten kettutapetti täytyi ensin poistaa. Tapetin poistamisen jälkeen maalasin seinän samalla sävyllä kun huoneen muutkin kipsilevyseinät, eli Tikkurilan vihertävän harmaalla 1902 sävyllä. Entisessä työhuoneessa ollut kukkatapetti sai myös lähteä pojan tulevasta huoneesta. Sen tilalle löytyi kiva neutraali tapetti, joka toivon mukaan menee vielä pitkän aikaa. Kirjoitan teille myöhemmin pojan huoneesta, niin pääsette kurkistamaan, että miltä nykyinen tapetti oikein näyttää. Instagramissa seuraajat ovatkin päässeeet jo storyjen puolella seuraamaan kummankin huoneen remonttia. Kannattaa siis seurara myös Instagramissa, ja varsinkin Ig-tarinoita, joita pyrin julkaisemaan useamman kerran viikossa.


Meillä kävi tuuri, sillä entisessä tätä huonetta isomassa työ-/vierashuoneessa ollut levitettävä vierassänky mahtui juuri ja juuri avautumaan tässä uudessa vierashuoneessa. Edellinen työpöytä ei sängyn lisäksi enää mahtunut tähän huoneeseen järkevästi, joten tyttö sai siitä hyvä koulupöydän oman huoneeseen ja tytön huoneessa ollut vanha pulpetti siirrettiin pojan uuteen huoneeseen. Tänne nykyiseen työ-/vierashuoneeseen on etsinnässä vielä kapea työpöytä, tuon siellä olevan nykyisen lipaston tilalle. Työpöytä saisi olla vain noin 40 cm syvä, joten hyviä vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.

Sängyn yläpuolella olevan hyllyn päällä näkyvät tavarat olen löytänyt suurimmaksi osaksi kirppikseltä, kuten myös nurkassa näkyvät vanhat tikkaatkin. Faceebook-kirppikseltä löytyi huoneeseen myös pieni tv, niin nyt vieraat voivat katsoa meillä kaikessa rauhassa halutessaan myös telkkaria. Lapset ovat myöskin kovasti innostuneet viettämään huoneessa aikaa, varsinkin nyt kun mies asensi Xboxin telkkariin kiinni. Tv saa toimia samalla myös tietokoneen näyttönä, joten täällä onnistuu myöskin tietokoneella puuhastelu.


Löysin viime kesänä tuon kuvassa näkyvän pienen seinänaulakon pihakirppikseltä. Se on kokonsa puolesta kun tehty tuolle huoneen lyhyelle seinäpätkälle. Siihen vieraat saavat huonetta käytäessään helposti laitettua omat vaatteet säilöön. Huone ei ole mikään kovin iso, niin on mukavaa, että saatiin sinne näinkin paljon toimintoja mahtumaan ilman, että huoneesta tuli liian ahtaan oloinen.

2 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan