Slider

Työhuone ja vierashuone

30. tammikuuta 2018


Meillä yöpyy välillä sukulaisia pitkän matkan takaa ja tämän kodin parhaimpia puolia onkin se, että vieraille on nyt tarjota ihan oma huone ja omaa rauhaa. Mies tekee töitä myös välillä kotoa käsin, joten tämä huone toimii myös hänen työhuoneenaan. Kirjoitan itse asiassa myös tätä blogipostausta tässä samaisessa huoneessa, joten olkoot tämä on nyt sitten minunkin harrastushuoneeni.Tähän huoneeseen haluttiin sellaista rentoa mökkifiilistä, jotta vieraat tuntevat olonsa kodikkaaksi ja tervetulleeksi. Tässä on meri ja venepaikat lähellä, ja  huoneen ikkunasta näkee itseasiassa myös merelle ainakin näin talvisin kun puissa ei ole lehtiä. Mies onkin ahkerana kalastajana monesti todennut, että tämä koti on samalla vähän niin kuin kesämökki.


Ennen remonttia huoneen kahdella seinällä oli pahvinruskea tapetti, minkä keskellä kulki boordi. Lattia oli tummanruskeaa laminaattia ja hirsipinnat käsittelemättömiä.Tapetoin yhden seinistä Båråstapeterin Jubileum-tapettimalliston Flora-tapetilla mikä sattui osumaan silmään K-raudassa asioidessamme. Kohtaaminen tapetin kanssa oli tapettirakkautta ensinäkemältä ja miehenkin suostuttelu sujui yllättävän kivuttomasti ja nopeasti. Tämä huone on aika lähellä olohuonetta ja siellä olevaa kakluunia, joten on kiva, että tapetti on hieman perinteisempi jotta se sopii myös kakluunin ja tummaksi vahattujen hirsiseinien kanssa yhteen. Huoneen ovi-seinän maalasin ihan vain valkoisella.

Työhuone on miehiseen makuun hieman tummempi, mutta tarkoituksena oli kuitenkin ettei siitä tule liian miehinen, jotta se toimii myös vierashuone käytössä. Hyvin ovat mies sekä vieraat vaikuttaneet viihtyvän mökki-yksiössään ja sehän se on pääasia.


Huoneeseen löytyi Ikeasta SINNERLIG-kattovalaisin sekä HEMNES-sohvasänky. Sängy on ollut tosi näppärä ja sen saa avattua ihan parivuoteeksi asti. Ikean patjat ovat saaneet yövierailta myös paljon kehuja. Muuten kalusteet ja esineet ovatkin sitten samoja mitä vanhassakin kodissa.

Tällainen muutos tällä kertaa.
Mitä pidät muutoksesta?


11 kommenttia:

 1. Onnistunut muutos, hienoa työtä olette tehneet! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! Mukava kuulla! Onhan tässä ollut puuhaa. Kiva nähdä oman käden jälki ja kun katselee ennen kuvia, niin on sitä jotain muutosta tapahtunut. :)

   Poista
 2. Kaunis huone ja viihtyisä.Ihastuin tuohon teidän lattiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! :)
   Lattia on Quick Stepin valkosaarni laminaatti CL1486. :)

   Poista
 3. Kannattaa suunnitella tarkkaan myös pistorasioitten paikat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Merja, Pistorasiat pysyvät ihan entisellään. Niitä on tosi kiitettävästi tässä kodissa. Työpöydän alla ei juuri sattunut olemaan, jos sitä tarkoitat. Johtolistalla tämä on kuitenkin siististi hoidettavissa. Emme vai vielä ole ehtineet niitä hommaamaan, kun tässä on aika paljon ollut muutakin tärkeämpiä juttuja. :)

   Poista
 4. Tuo tapetti on todella kaunis ja kuinka huone saikaan vaalenlattian myötä valoa ja tilan tuntua lisää. Kaunista!

  VastaaPoista
 5. Tosi onnistunut kokonaisuus!
  Kohta saatte hätyytellä vieraita pois kun eivät malta lähteä :D

  VastaaPoista
 6. Taas niin kaunista.Tapetti on ihana!-sanna-

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan