Slider

Pitkä Bestå kaappikokonaisuus makuuhuoneessa.

22. maaliskuuta 2017


Täällä on koko perhettä kiusannut reilun viikon kestänyt sitkeä kevätflunssa. Kova kuiva yskä, nuha ja kuumeilu alkaa onneksi olemaan voiton puolella, ja lapsetkin jaksavat jo touhuta entiseen malliin. On aina kurja seurata vierestä kun lapset sairastavat. Omakin olo tuntuu varsin avuttomalta ja vetämättömältä, varsinkin siinä vaiheessa kun ravaa pitkin yötä sairasvuoteelta toiselle. No toivotaan että saadaan olla vähän aikaa ilman tauteja, vaikka vatsatautiakin on kuulemma liikenteessä. Nyt keskitytään kuitenkin nauttimaan keväisestä auringonpaisteesta.


Makuuhuoneen Bestå-kaappikokonaisuus sai toiset kolme kaappia peräänsä, kun ne siirtyivät yläkertaan String-hyllyn aiheuttaman ketjureaktion seurauksena. Aikaisemmin kaapit löytyivät miehen työhuoneesta. Vähän jännitti että miltä noin pitkä kaappikokonaisuus mahtaa näyttää, mutta oikeastaan sehän näytää oikein kodikkaalta ja onpahan ainakin kaappitilaa.  Meni muuten aika nappiin tuo kaappirivistön pituus. Vähän on haastavaa keksiä tavaraa noin pitkän tason päälle, mutta eiköhän tavarat pikkuhiljaa löydä paikkansa.


Tokmannilta tarttui mukaan nipullinen kirsikanoksia. Pienet valkoiset nuput ja muutama kukan alku niihin näyttää ilmestyneen, joten loppuviikosta päästään todennäköisesti ihailemaan kukkivia kirsikanoksia. :) 

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös Bestå -sarjaa.Se on kätevä,kun saa muunneltua eri kokonaisuuksia.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Todella kivan näköinen kokonaisuus! Muistatko seinän väriä? Olen kaksi kertaa ostanut noita samaisia oksia ja kumpanaakaan kerralla ei ole kukat avautuneet, harmittaa. Kolmatta kertaa en taida enää yrittää! Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Seinän väri on Tikkurilan Deco Grey värikartasta 1944. No voi harmi! Leikkasin aika reilusti okista vartta pois, että tuli uudet hyvät imupinnat. Näyttävät myös viihtyvät ikkunan lähettyvullä, paikassa missä on kunnolla valoa. Nuo näyttävät kyllä avautuvan. Tänään taas auennut uusia kukkia. :)

   Sitä samaa! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan