Slider

String System hyllykokonaisuus

6. maaliskuuta 2017


Mies haki perjantaina hyllylevyt postista, niin päästiin kokoamaan meidän String System hyllykokonaisuutta. Tuo meidän hylly rakentuu kolmesta valkoisesta 200 x 30 cm String lattiapaneelista sekä saarnia olevista hyllylevyistä. Hyllylevyiksi valitsimme 78 x 30 cm levyt, joten koko hyllykokonaisuudella on lattiapaneelien kanssa leveyttä 160 cm. Hyllylevyt myydään kolmen kappaleen paketeissa, ja lattiapaneelit kahden tai yhden kappaleen pakkauksissa. Tuossa meidän hyllyssä on tällä hetkellä yhdeksän hyllylevyä, eli kolmen paketin verran levyjä.


Kun astuu eteisestä peremmälle asuntoomme, niin vastassa on tuollainen kapea käytävän pätkä. Tuo käytävä on ollut aina haastava sisustettava. Ilman mitään tila näyttää aika karulta, mutta käytävälle ei ole voinut oikein laittaa mitään kovin ihmeellistä, sillä se hankaloittaa kulkemista. Tuo 30 cm syvä hyllykokonaisuus vaikuttaa aika toimivalta ratkaisulta. Hylly on myös mukavan ilmava, ja pidän siitä että katse ja valo pääsevät kulkemaan vapaasti hyllyn läpi. Käytävä ei tunnu nyt yhtään ahtaalta tai pimeältä.

Aikamoinen homma oli muuten saada hyllylevyt ja esineet muodostamaan kiva kokonaisus. Hyllyt tarttuvat aika napakasti kiinni sivupaneeleihin, joten niin niiden irrottaminen ja siirtäminen mielen muuttuessa vaatii vähän voimaa ja pujottelua. Hylly vaikuttaa oikestaan paljon tukevammalta miltä se näyttää, ja levyt pysyvät hyvin tiukasti kiinnikkeillä lattiapaneeleissa kiinni.

Hyllyä ei valitettavasti oikein pysty kuvaamaan edestä päin sillä tilaa on niin vähän. Nämä kuvat on napattu eteisestä.

Löytyykö teiltä String System-sarjaa? Mitä olette tykänneet siitä?

Oikein aurinkoista maanantaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan