Slider

Lisää ilmettä portaikkoon

27. helmikuuta 2017


Tilasin viime viikolla käytävää varten muutaman uuden hyllyn osan, kun String System hyllyjärjeselmän valkoiset osat sattuivat olemaan -15 % alennuksessa. Tarkoituksena olisi koota kapealle sisääntulo käytävälle 200 cm korkea ja 30 cm syvä hyllykokonaisuus, vanhan 60 cm syvän lipaston tilalle. Sivupaneelit ovat jo saapuneet, mutta odottelemme vielä hyllylevyjä. Jouduin nimittäin tilaamaan hyllylevyt toisesta verkkokaupasta, sillä haluamaamme väriä näytti olevan vain yhdessä paikassa myynnissä. En paljasta vielä, että mikä väri on kyseessä. Näette sitten kun levyt saapuvat. :) 

Paikkasin ja maalasin hyllyn taakse jäävän seinän valmiiksi viikonloppuna. Samalla tuli maalattua myös lattia pariin otteeseen, sillä käytävällä olleesta mustasta kaapista oli jäänyt ikävät jäljet lattiaan.

 
Eipä se homma vielä siihen jäänyt, sillä valkoista maalia kaapista etsiessäni löysin vielä puoli purkkia harmaata maalia. Sitä samaa, mitä meiltä löytyy mm. olohuoneen seinältä. Innostuin sitten samoissa maalihöyryissä maalaamaan myös tuon kello-seinän harmaalla. Mies yllytti lopulta maalaamaan vielä rappusten alle jäävän seinän, kun näyttäisi kuulemma kivalta. Nauroi kyllä vieressä ja totesi, että arvasi jo heti alussa että homma lähtee lapasesta kun minä tartun telaan. :D

Ihan hyvältähän tuo harmaa näyttää, ja eipähän ole enää niin valkoista. Lipastokin tulee nyt ihan eri tavalla harmaata seinää vasten esille. Sävy on Tikkurilan Deco Grey värikartan 1966, mikä on aika kylmä harmaa. Maalina täyshimmeä Harmony, millä saa kauniin mattapintaista jälkeä.

Että sellainen vähän tehokaampi viikonloppu takana. Ehkä minä pistän telat ja pensselit nyt hetkeksi piiloon...

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun on harmaasta nyk. paljon eri sävyjä. Eikä aina vain mustaa tai valkoista.
  Tykkään teidän seinän väristä!
  Hyvä harmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Löytyy jopa ihan omat värikartat missä on ainostaan harmaita sävyjä. :)

   Mukava kuulla! Kiitos! :)

   Poista
 2. Tosi hyvä idea tuo portaiden alle jäävän seinän maalaus!
  Meillä on suurinpiirtein sama sävy aulassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kyllä mukavasti lisää ilmettä ja kodikkuutta. :)

   Varmasti toimii myös aulassa. :)

   Poista
 3. Näyttää todella hyvältä <3 Olen itsekin tykästynyt harmaaseen. Meillä maalattiin viime vuonna olkkarin ja makkarin seinät vaaleanharmaiksi. Sopiva sävy löytyi juurikin Deco Grey -värikartasta :) Valkoiset kalusteet näyttävät ihanilta harmaata vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisustusilona! :)
   Deco Grey kartassa on kyllä tosi kivoja harmaita. Totta. Tulevat ihan eri tavalla esille harmaata seinää vasten. :)

   Poista
 4. Moi! Onpa teillä kaunista! Törmäsin blogiisi, kun etsiskelin netistä hyvää harmaan sävyä. Ajatuksissani on betonin harmaa. Mitä mieltä olet, onko tuo 1966 sinertävä vai olisiko se sellainen neutraalin harmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! Nämä kuvat ovat vanhasta kodistamme. Sävy on aika sininen ehkä hieman taittaa jopa lilaan. Teknoksen 2500-n saattaisi olla hyvä sävy. 😊

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan