Slider

Hyvästit kynttilöille ja pientä pintaremonttia keittiössä

14. maaliskuuta 2021


Kovaa vauhtia mennään kohti kevättä ja päivät pitenevät. Iltaisin ja aamuisin on jo paljon valoisampaa, mikä on ihana juttu! Tiesitkö muuten, että maaliskuussa päivä pitenee kuusi minuuttia joka päivä? Loppukuusta siirrytään myöskin jo kesäaikaan. Pian on siis aika sanoa hyvästit kynttilöille ja lämpimille torkkupeitoille ja kaivaa esille keväisempää sisustusta.

Ajatukset karkaavat pikkuhiljaa jo pihatöihin ja kukkapenkkiin. Tahtoisin kovasti pihallemme myös pergolan. Olisi ihana viritellä siihen valosarja ja nauttia kesäilloista omalla pihalla. Suomen kesä on niin lyhyt, että haluan viettää pihalla mahdollisimman paljon aikaa. Toivotaan siis, että tuleva kesä on säiden puolesta hyvä.


Teemme täällä kotona parhaillaan pientä päivitystä keittiöön. Kun teimme kolme vuotta sitten taloon keittiöremontin, niin päällystimme keittiön tasot saneerauslaastilla. Tämän ratkaisun piti olla vain väliaikainen hätäratkaisu ja nyt onkin tullut aika pistää tasot uusiksi, sillä tasoissa alkaa olemaan jo sen verran elämisen jälkiä. Samalla päivitämme myös keittiön hanan ja lavuaarin, sillä ne eivät ole olleet niin kestäviä ja toimivia kun olisimme toivoneet. Keittiön pienestä pintaremontista on tulossa juttua kunhan se vaan ensin valmistuu.

 Remonttia voi seurata jo nyt blogin Instagram tilillä. Päivittelen sinne tarinoihin remontin edistymistä. Jokainen tarina näkyy 24 tuntia. Tarinoita pääsee katsomaan painamalla pyöreää profiilikuvaa.


Nyt kun nykyinen koronatilanne rajoittaa paljon elämää, niin on kiva kun saa edes kotia laitettua kuntoon. Kotona tulee vietettyä kuitenkin tavallista enemmän aikaa, niin on tärkeää, että kotona viihtyy ja että koti on toimiva. Minusta tuntuu, että moni muukin parhaillaan remontoi kotiaan tai järjestelee kaappeja.

Oletko sinä huomannut saman?

 - Minttu  -


2 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan