Slider

Pojan huoneen päivitystä

8. maaliskuuta 2021


Tein pientä päivitystä pojan huoneeseen. Maalasin kirppikseltä löytämäni seinähyllyn oranssilla kalkkimaalilla ja löysin Rustasta uudet lelukorit. Korit olivat kevään puutarhapuolen uutuuksia ja maksoivat ainoastaan 10 euroa kappale. Niihin mahtuu hyvin pojan pehmolelut ja Lego Duplot.


Nappasin hyllyyn sävyn pojan huoneen kettutauluista. Oranssi väri toimii kivasti lastenhuoneessa ja tuo sisustukseen lämpöä ja persoonallisuutta. Oranssi toimii hyvin myös vaalean puunsävyn kanssa. Vaaleaa puuta pojan huoneesta löytyy mm. valaisimesta, taulujen kehyksistä ja vanerisesta syntymäjulisteesta.

Pojan huoneeseen on muodostunut pikku hiljaa luontoteema. Siellä seikkailee kettuja ja myös huoneen tapetti on luontoaiheinen.

Jossain vaiheessa kun pienempi pojista vähän kasvaa, niin hän siirtyy meidän huoneesta nukkumaan samaan huoneeseen isoveljen kanssa. Olen ajatellut, että huoneeseen voisi siinä vaiheessa ostaa kerrossängyn, kun isompi poika on sitä kovasti toivonut. 


Seinällä näkyvän ilmapallovalaisimen löysin kirpputorilta. Sen valo on mukavan himmeä ja siksi se toimii hyvänä yövalona. 

Ihanaa naistenpäivää sinne!

- Minttu -

2 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan