Slider

Tytön huoneen keltaiset seinät ja ohje köydestä tehtyyn lelukoriin

19. helmikuuta 2021


Tyttö oli jo pidemmän aikaa toivonut huoneeseensa keltaista väriä, joten totta kai tämä toive piti toteuttaa. Alun perin tarkoituksena oli maalata ainoastaan tuo kuvassa näkyvä vanha pöytä sinapinvärisellä kalkkimaalilla, mutta lopulta päädyinkin sitten maalaamaan tytön toiveesta huoneen seinät keltaisiksi.

Maalasin seinät sillä aikaa kun tyttö oli koulussa. Hän oli hurjan iloinen tullessaan koulusta kotiin ja hän totesi, että nyt hänellä on kultaiset seinät. Huone on kyllä nyt ihan asukkaansa näköinen ja parasta on se, että asukas itse on tyytyväinen lopputulokseen ja viihtyy huoneessaan.


Keltainen on ihanan pirteä ja iloinen väri. Tähän aikaan vuodesta mieleen tulee väkisinkin pikkuhiljaa lähestyvä kevät ja kesä. Keltaisen värin sanotaan myös piristävän, rohkaisevan ja parantavan stressinsieto- ja keskittymiskykyä ja vähentävän masentuneisuutta. Värinä se viestii iloa, avoimuutta ja vilpittömyyttä.

Huoneen päätyseinältä löytyy muuten Majvillanin True Unicorns-tapetti minkä tyttö valitsi seinälleen silloin kun muutettiin, eli kolme vuotta sitten. Myös tapetista löytyy keltaista sävyä, joten keltaiset seinät toimivat myöskin hyvänä parina tapetille. Neiti on aina pitänyt todella paljon yksisarvisista, joten tapetti oli kyllä ihan nappivalinta.


Tein tytön huoneeseen myöskin tuon kuvassa näkyvän korin köydestä. Koria varten tarvitsee sopivan muotoisen korin tai astian minkä ympärille köyttä lähdetään rullaamaan. Lisäksi tarvitset liimaa. Itse käytin kuumaliimaa. Liimaa kuluu paljon, sillä sitä pitää olla ihan joka ikisessä välissä, muuten korista ei tule kestävää. Maalasin vielä lopuksi toisesta projektista ylijääneellä kalkkimaalilla korin alaosan.

Tässä vielä ohjevideo korin tekemisestä:Lisää DIY-videoita löytyy blogin Instagram-tililtä, joten kannattaa ottaa myös se seurantaan.

 ❤ Kivaa viikonloppua ja hiihtolomaa! 

 - Minttu -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan