Slider

Olohuoneen String hylly

20. maaliskuuta 2019


Jo vanhassa kodissamme ollut String-hylly löysi tässä kodissa paikan olohuoneesta, kakluunin vierestä. Seinänpätkä oli juuri sen verran pitkä, että hylly mahtui siihen. Hylly on osoittautunut tosi hyväksi ostokseksi, sillä se sopii niin moneen paikkaan. Se on helposti muunneltava, kevyt, ja pienen syvyytensä ansiosta se vie vain vähän tilaa. Hyllylle on kiva myös tehdä erilaisia asetelmia tunnelman mukaan ja se on myös käytännöllinen, sillä siihen saa hyvin mm. sisutuslehdet ja polttopuut säilöön. Se ei myöskään sivusta katsottuna tule kakluunin eteen, kuten moni muu isompi huonekalu olisi tullut. Kakluuni on olohuoneen kruunu, joten on mukavaa, että se näkyy joka suunnasta.



Olen kierrellyt viikonloppuisin kirppiksillä ottamassa omaa aikaa. Mukaan on tarttunut kaikkia kivoja pieniä koriste-esineitä. Tämänkin hyllyn esineistä moni onkin löytynyt kirppikseltä. Mainittakoot vaikka pärekorit ja tuo ylärivillä oleva euron maksanut pikku kakluuni, minkä sisälle saa tuikun. Tein myös vähän isomman löydön, kun löysin hyväkluntoisen Ton-merkkisen pähkinänruskean baarituolin 15 eurolla. Tuolin hinta uutena on nimittäin lähemmäs parisataa euroa. Ruskea baarituoli sopii loistavasti ruskeiden hirsiseinien kaveriksi. On aina yhtä hieno tunne, kun tekee tälläisia löytöjä. Toisen roska voi siis todellakin olla toisen aarre, kuten tässäkin tapauksessa kävi.

Mikä on sinun mieleenpainuvin kierrätyslöytösi?


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo kakluuni ja miten hyvässä kunnossa.
    En osaa millään sanoa mikä kirpparilöytö olisi ylitse muiden. Olen ostanut niin valtavasti tavaraa kirpparilta ja kaikkeen olen niin tyytyväinen. Onneksi on kirpparit.
    Toivon oikein aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kakluuni on kyllä ihana ja talvella se oli kovassa käytössä. Yllättävän hyvin pitää myös lämpöä.

      Kirppareilta tekee kyllä kivoja löytöjä.

      Kiitos paljon! Kuin myös sinne! :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan