Slider

Poster Storen julisteet ja 30% alennuskoodi

16. huhtikuuta 2019Kaupallinen yhteistyö: Poster Store
Osa kuvissa näkyvistä julisteista ja kehyksistä on saatu.


Jo kymmenessä maassa toimiva, Ruotsalaisten veljesten Oskar ja Tobias Renlundin perustama Poster Store, myy verkkokaupassaan oman suunnittelijansa sekä tunnettujen taiteilijoiden suunnittelemia julisteita. Yrityksen perustaminen lähti liikkeelle ideasta, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla - eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita. Koska julisteilla sisustaminen voi aidosti olla edullinen ja nopea tapa saada uutta ilmettä kotiin, niin päätin tarttua tähän kivaan yhteistyötarjoukseen. Postauksen lopusta löytyy myös alennuskoodi, jolla sinäkin saat hyvän edun julisteista.

Julisteet on lajiteltu sivustolle ryhmittäin, joten niiden selaaminen on helppoa ja nopeaa. Esimerkkinä vaikkapa Vintage-julisteet, joiden joukosta löytyy monta herkkua. Julisteita on saatavilla myös useassa eri koossa, joten joka seinälle löytyy varmasti sopivan kokoinen juliste. Itse valitsin erikokoisia julisteita, sillä suunnitelmanani oli rakentaa nistä kollaasi olohuoneen seinälle, kahden seinältä jo ennestään löytyneen Artek-julisteen jatkoksi.

Valitsin sellaisia kuvia, mitkä herättivät heti mielenkiintoni ja jollain lailla puhuttelivat minua aiheellaan. Valitsemani julisteet ovat myöskin kaikki mustavalkoisia, sillä halusin olohuoneeseen rauhallisen ja yhtenäisen teeman. Mustavalkoisissa julisteissa on sekin etu, että muussa sisutuksessa voi käyttää huolettomammin värejä ilman, että kokonaisuudesta tulee liian levotonta. Toin itse omaan mustavalkoiseen julistekollaasiin pientä lisämaustetta erivärisillä kehyksillä, ja vähän erikoisemmalla julisteiden asettelulla.


Koska haluan sisustusvalintoja tehdessäni ottaa myös ympäristön mahdollisimman hyvin huomioon, niin olin erityisen iloinen siitä, että Poster Storessa myös näitä asioita on mietitty huolella. Poster Storen julisteet painetaan Tukholmassa, ruotsalaisessa vuonna 1693 perustetussa paperitehtaassa. Tämä ruotsalainen Lessebo bruk-tehdas haluaa huolehtia luonnosta ja ilmastosta, joten se kertookin istuttavansa enemmän puita kun mitä tuotantoon tarvitaan. Painotehdas kantaa myös Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi Euroopan tiukimmista ympäristömerkeistä. Julisteet painetaan taidegalleria-laatuiselle paperille, jolla on FSC-ympäristömerkki. Julisteissa on tietenkin myös arkistointiominaisuudet, mikä tarkoittaa sitä etteivät ne muutu ajan saatossa keltaisiksi. Julisteissa käytetty paperi olikin mukavan paksua ja painojälki on kieltämättä todella laadukasta.


Poster Storen valikoimaan kuuluu myös laaja valikoima erilasia pleksilasisia kehyksiä, joista jokainen löytää varmasti täydellisen parin tilaamalleen julisteelle. Pleksilasisissa julisteissa on se etu, että ne ovat mielestäni paljon turvallisempia ja kestävämpiä, kun mitä lasiset kehykset. Lasten ja lemmikkienkään kanssa ei tarvitse vahingon sattuessa pelätä, että kukaan satuttaa itseään lasinsirpaileisiin.


Kehykset ja julisteet saapuivat luvatussa ajassa, ja on erityisen kätevää kun kaikki saa samasta paikasta! Olen itse aina malttamaton saamaan uudet sisutushankinnat paikoilleen, joten suosin paikkoja mistä kaiken saa yhdellä kertaa.


Muutama vinkki vielä lopuksi:


 -  Mieti ensin, että mihin ja miten haluat julisteet sijoittaa.
 - Haluatko julisteiden sopivan yhteen? Yhdistäviä tekijöitä voi olla esimerkiksi värit tai aihe.
- Jos julisteet ovat yksivärisiä, niin saat halutessasi erivärisillä ja erilaisilla kehyksillä asetelmaan lisää ilmettä.
- Jokaisen julisteen kohdalta löytyy pieni sydän mitä klikkaamalla julisteet siirtyvät toivelistalle. Toivelista-sivulla näkee omat suosikkijulisteet vieretysten, joten sieltä on helppo nähdä millaisen kokonaisuuden suosikkijulisteesi muodostavat.
- Inspiraatiokuvista on suuri apu julisteiden valinnassa, joten niitä kannattaa hyödyntää.
- Julisteet voi asetella ennen seinään kiinnitystä ensin vaikka lattialle ja siirrellä siinä niitä haluamaansa järjestykseen.
- Pyydä kaveri avuksi, kun kiinnität julisteita seinään. Hän voi pidellä julistetta eri korkeuksilla seinää vasten, niin näet helpommin milloin juliste on sopivalla korkeudella ja vältyt turhilta reijiltä seinässä.
- Hyvin suunniteltu on tässäkin tapauksessa jo puoliksi tehty.

Jos sinunkin kotoa löytyy paikka uusille julisteille, niin alennuskoodilla: SAAKURKISTAA30,
saat 30% alennuksen Poster Storen normaalihintaisista julisteista. Alennus ei koske kehyksiä tai Selection-osion julisteita.
Koodi on voimassa 29.4.2019 saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan