Slider

Keittiƶn String Pocket-hylly

17. tammikuuta 2019


Ehdin jo pitkƤn aikaa haaveilla keittiƶn seinƤlle sopivasta hyllystƤ. Valkoinen String Pocket-hylly pyƶri alusta asti mielessƤni ja koska se ei sieltƤ millƤƤn poistunut, niin pƤƤtin tilata sen Finnish Design Shopista itselleni ikƤƤn kuin joululahjaksi. Sovittiin miehen kanssa, ettei osteta toisillemme joululahoja, vaan kummatkin voi ostaa halutessaan itselleen jotain sellaista mitƤ tarvitsee tai haluaa. PƤƤtin sitten, ettƤ tilaan nyt sitten sen hyllyn hyvƤn tekosyyn varjolla. KƤvin hakemassa hyllyn lƤhipostista ja mies asensi hyllyn pienen epƤilyn saattelemana haluamaani kohtaan. EmmehƤn me kuulemma olisi hyllyƤ tarvinneet, mutta kun hylly oli seinƤllƤ niin nƤytti se kuulemma kuitenkin paremmalta kun mitƤ tyhjƤ seinƤ.


SeinƤllƤ oleva tyhjƤ hylly vaati tietenkin tavaroiden pyƶrittelyƤ. Valkoinen lasinen keittiƶvaaka ja keittokirjat lƶysivƤt ensimmƤisenƤ paikkansa alahyllyltƤ. Muut tavarat vielƤ hakevat paikkojaan ja on hyvinkin todennƤkƶistƤ, ettƤ jƤrjestys vaihtuu vielƤ monen monta kertaa. Avohyllyt kun ovat siitƤ kivoja, ettƤ asetelmia vaihtamalla on helppo luoda uutta ilmettƤ. PientƤ luomisen tuskaa aiheuttaa kuitenkin se, ettƤ silmiƤ miellyttƤvƤn tavarayhdistelmƤn lƶytƤminen voi joskus olla hieman haastavaa. Tavaroiden pyƶrittelyyn kun kuluu yllƤttƤvƤn paljon aikaa, varsinkin silloin kun kaapeista ei tunnu lƶytyvƤn mitƤƤn sopivaa, ainakaan vaimon mielestƤ - mieheni sanoin.


Lƶysin kuvassa nƤkyvƤn vanhan leipƤlapion kirppikseltƤ ja minun oli pakko napata se mukaan rekvisiitaksi keittiƶƶn. Kuten arvata saattaa, niin tƤmƤkin omasta mielestƤni loistolƶytƶ oli miehen mielestƤ tƤysin turha ostos. Yritin vakuuttaa miehelleni siinƤ kirppispƶydƤn ƤƤrellƤ, ettƤ kyllƤ me tarvitsemme leipƤlaudan vaikka meillƤ ei ole leivinuunia, joka pitƤƤ miehen mielestƤ ehdottomasti omistaa jos kerran haluaa leipƤlaudan ostaa. :D Kuten arvata saattaa, niin sisustuksellinen painoarvo ei ollut leipƤlaudan kohdalla riittƤvƤ. Pidin kuitenkin pƤƤni - kuten kuvista nƤkyy.

MiehellƤ on sellainen perinteinen Suomalaisen miehen ajattelutapa, ettƤ mitƤƤn uutta ei vaimon tarvitsisi ostaa kun meillƤ on jo kaikkea. Uusia ostoksia pitƤisi tehdƤ ƤƤrimmƤisen harvoin tai mielellƤƤn ei ollenkaan, varsinkin jos kyse on sisustamisesta. EsimerkkinƤ vaikka sisustustyynyt, joita meillƤ ei minusta vielƤkƤƤn ole tarpeeksi ja miehen mielestƤ niitƤ pursuaa ulos ovista ja ikkunoista. Mainittakoot, ettƤ elektroniikan ja kalastusvƤlineiden hankinnassa voidaan tietenkin joustaa. Onneksi hƤn on kuitenkin aina lopulta ollut ihan tyytyvƤinen minun sisutushankintoihini. Kiitos hƤnelle kuuluu myƶs siitƤ, ettƤ hƤn yleensƤ muistaa myƶs ƤƤneen kehua nƤitƤ "turhia hankintojani" ja pitƤƤ vaimonsa siten tyytyvƤisenƤ.

Miten teillƤ miehet suhtautuvat sisustushankintoihinne?

6 kommenttia:

  1. TeillƤ on todella kaunis keittiƶ ja hylly sopii mielestƤni sinne hyvin. Tuo on muuten totta, avohyllyjen sisustaminen on haastavaa. MeillƤ on yksi avohylly keittiƶssƤ ja saa kyllƤ miettiƤ mitƤ tavaroita siihen laittaa, sopii silmƤlle. Joulun jƤlkeen tavarat eivƤt ole oikein asettuneet, pƤivittƤin ilme muuttuu kun mietin miten sisustaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisa! :) Oli kiva kyllƤ saada hylly tuonne nurkkaan. Se tuntui aikaisemmin turhan paljaalta. Juuri kun avohylly on aina esillƤ ja siitƤ tulee pƤivittƤin mentyƤ ohi usemman kerran, niin sitƤ haluaa, ettƤ kokonaisuus miellyttƤƤ silmƤƤ. Sama olohuoneen String-hyllyn kanssa. NƤyttƤƤ helposti tosi levottomalta, jos on paljon ja kaiken kirjavaa tavaraa. YleensƤ joku pƤivƤ kun kulkee ohi, niin saa sen ahaa-elƤmyksen ja homma lƤhtee rullaamaan. :)

      Poista
  2. Pikku hiljaa tuo String Pocket-hylly alkaa miellyttƤƤ entistƤ enemmƤn minunkin silmƤƤni. YstƤvƤllƤni on myƶs se keittiƶssƤ ja vƤhƤn samanlaisia ongelmia oli hƤnellƤkin tuon hyllyjen sisustamisen kanssa. EihƤn se kyllƤ helppoa ole. Moneen kertaan pitƤƤ aina tavaroita pyƶritellƤ ennenkuin ne miellyttƤvƤt silmƤƤ. ItsellƤ olohuoneessa samanlainen sisustusprojekti menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni kƤynyt vƤhƤn samalla tavalla. Ensin en niin siitƤ vƤlittƤnyt, mutta on osoittautunut kyllƤ tosi kivaksi ja kƤtevƤksi sarjaksi. Kiva kun hyllyjen osat sopivat yhteen ja niistƤ saa luotua vaikka mitƤ kivoja kokonaisuuksia tarpeen mukaan. JƤlleenmyyntiarvo sƤilyy myƶs hyvƤnƤ. On kyllƤ tosi kiva tunne aina kun palaset loksahtavat kohdilleen, vaikka se joskus viekin aikaa, ettƤ lƶytyy se silmƤƤ miellyttƤvƤ kokonaisuus. :)

      Poista
  3. Hylly on ihana ja sopii seinƤlle kuin nenƤ pƤƤhƤn.PeittƤmƤttƤ kuitenkaan kauniita hirsiƤ.Napakymppi valinta tƤmƤ(kin)-sanna-

    VastaaPoista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan