Slider

Keittiön String Pocket-hylly

17. tammikuuta 2019


Ehdin jo pitkän aikaa haaveilla keittiön seinälle sopivasta hyllystä. Valkoinen String Pocket-hylly pyöri alusta asti mielessäni ja koska se ei sieltä millään poistunut, niin päätin tilata sen Finnish Design Shopista itselleni ikään kuin joululahjaksi. Sovittiin miehen kanssa, ettei osteta toisillemme joululahoja, vaan kummatkin voi ostaa halutessaan itselleen jotain sellaista mitä tarvitsee tai haluaa. Päätin sitten, että tilaan nyt sitten sen hyllyn hyvän tekosyyn varjolla. Kävin hakemassa hyllyn lähipostista ja mies asensi hyllyn pienen epäilyn saattelemana haluamaani kohtaan. Emmehän me kuulemma olisi hyllyä tarvinneet, mutta kun hylly oli seinällä niin näytti se kuulemma kuitenkin paremmalta kun mitä tyhjä seinä.


Seinällä oleva tyhjä hylly vaati tietenkin tavaroiden pyörittelyä. Valkoinen lasinen keittiövaaka ja keittokirjat löysivät ensimmäisenä paikkansa alahyllyltä. Muut tavarat vielä hakevat paikkojaan ja on hyvinkin todennäköistä, että järjestys vaihtuu vielä monen monta kertaa. Avohyllyt kun ovat siitä kivoja, että asetelmia vaihtamalla on helppo luoda uutta ilmettä. Pientä luomisen tuskaa aiheuttaa kuitenkin se, että silmiä miellyttävän tavarayhdistelmän löytäminen voi joskus olla hieman haastavaa. Tavaroiden pyörittelyyn kun kuluu yllättävän paljon aikaa, varsinkin silloin kun kaapeista ei tunnu löytyvän mitään sopivaa, ainakaan vaimon mielestä - mieheni sanoin.


Löysin kuvassa näkyvän vanhan leipälapion kirppikseltä ja minun oli pakko napata se mukaan rekvisiitaksi keittiöön. Kuten arvata saattaa, niin tämäkin omasta mielestäni loistolöytö oli miehen mielestä täysin turha ostos. Yritin vakuuttaa miehelleni siinä kirppispöydän äärellä, että kyllä me tarvitsemme leipälaudan vaikka meillä ei ole leivinuunia, joka pitää miehen mielestä ehdottomasti omistaa jos kerran haluaa leipälaudan ostaa. :D Kuten arvata saattaa, niin sisustuksellinen painoarvo ei ollut leipälaudan kohdalla riittävä. Pidin kuitenkin pääni - kuten kuvista näkyy.

Miehellä on sellainen perinteinen Suomalaisen miehen ajattelutapa, että mitään uutta ei vaimon tarvitsisi ostaa kun meillä on jo kaikkea. Uusia ostoksia pitäisi tehdä äärimmäisen harvoin tai mielellään ei ollenkaan, varsinkin jos kyse on sisustamisesta. Esimerkkinä vaikka sisustustyynyt, joita meillä ei minusta vieläkään ole tarpeeksi ja miehen mielestä niitä pursuaa ulos ovista ja ikkunoista. Mainittakoot, että elektroniikan ja kalastusvälineiden hankinnassa voidaan tietenkin joustaa. Onneksi hän on kuitenkin aina lopulta ollut ihan tyytyväinen minun sisutushankintoihini. Kiitos hänelle kuuluu myös siitä, että hän yleensä muistaa myös ääneen kehua näitä "turhia hankintojani" ja pitää vaimonsa siten tyytyväisenä.

Miten teillä miehet suhtautuvat sisustushankintoihinne?

6 kommenttia:

 1. Teillä on todella kaunis keittiö ja hylly sopii mielestäni sinne hyvin. Tuo on muuten totta, avohyllyjen sisustaminen on haastavaa. Meillä on yksi avohylly keittiössä ja saa kyllä miettiä mitä tavaroita siihen laittaa, sopii silmälle. Joulun jälkeen tavarat eivät ole oikein asettuneet, päivittäin ilme muuttuu kun mietin miten sisustaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! :) Oli kiva kyllä saada hylly tuonne nurkkaan. Se tuntui aikaisemmin turhan paljaalta. Juuri kun avohylly on aina esillä ja siitä tulee päivittäin mentyä ohi usemman kerran, niin sitä haluaa, että kokonaisuus miellyttää silmää. Sama olohuoneen String-hyllyn kanssa. Näyttää helposti tosi levottomalta, jos on paljon ja kaiken kirjavaa tavaraa. Yleensä joku päivä kun kulkee ohi, niin saa sen ahaa-elämyksen ja homma lähtee rullaamaan. :)

   Poista
 2. Pikku hiljaa tuo String Pocket-hylly alkaa miellyttää entistä enemmän minunkin silmääni. Ystävälläni on myös se keittiössä ja vähän samanlaisia ongelmia oli hänelläkin tuon hyllyjen sisustamisen kanssa. Eihän se kyllä helppoa ole. Moneen kertaan pitää aina tavaroita pyöritellä ennenkuin ne miellyttävät silmää. Itsellä olohuoneessa samanlainen sisustusprojekti menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni käynyt vähän samalla tavalla. Ensin en niin siitä välittänyt, mutta on osoittautunut kyllä tosi kivaksi ja käteväksi sarjaksi. Kiva kun hyllyjen osat sopivat yhteen ja niistä saa luotua vaikka mitä kivoja kokonaisuuksia tarpeen mukaan. Jälleenmyyntiarvo säilyy myös hyvänä. On kyllä tosi kiva tunne aina kun palaset loksahtavat kohdilleen, vaikka se joskus viekin aikaa, että löytyy se silmää miellyttävä kokonaisuus. :)

   Poista
 3. Hylly on ihana ja sopii seinälle kuin nenä päähän.Peittämättä kuitenkaan kauniita hirsiä.Napakymppi valinta tämä(kin)-sanna-

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan