Slider

Pikkuvessan vanha allaskaappi

20. syyskuuta 2018


Edelliseen asuntoomme verrattuna kaksi vessaa on ollut aikamoista arjen luksusta näinkin ison perheen kanssa. Miten se onkaan niin, että kaikilla tuntuu olevan tarve vessaan ihan samalla sekunnilla? Toinen vessoista on kylpyhuoneen yhteydessä ja pienempi eteisen lähettyvillä. Kaksi vessaa on siitäkin kiva juttu, että toinen vessoista pyritään pitämään "edustukunnossa" viereiden varalle. Eli mm. hiustenkuivaaja, koko perheen pyyhkeet ja kaiken maailman purnukat löytyvät kylppärin yhteydessä olevasta isommasta vessasta.  

Tässä pienemmässä vessassa en ole tehnyt mitään sen ihmeempiä muutoksia, sillä minusta se on ihan kiva tälläisenaan. Ainoastaan kalusteet öljysin uudelleen ja vaihdoin pyyhekoukut uusiin. Pikkuvessan valkoinen iso seinälaatta on ajaton, kuten myöskin luonnonkiviraidalla koristeltu harmaa lattia. Tällaiset neutraalit valinnat ovat hyviä, sillä niihin ei kyllästy kovin herkästi. Wc:ssä onkin hieman hillitympi värimaailma, kun mitä meidän vihreä-ruskeassa kylpyhuoneessamme joka on tarkoitus remontoida sitten joskus tulevaisuudessa.


Vaaleiden laattojen keskelle tuo persoonallisuutta wc-tilaan vanhasta kaapista tehty allaskaappi, marmorinen taso ja seinällä oleva vanha peili. Allaskaapin päälle ostin Sokokselta Merakin betonia jäljittelevän tarjottimen. Siihen saa kivasti esille saippuapullon ja muuta pikkutavaraa. Hennon vaaleanpunaiset mukit, vaaleanpunaiset käsipyyhkeet ja lasinen saippuapullo tarttuivat matkaan Jyskistä.

Pikkuvessan valaisimet on vielä tarkoitus vaihtaa uusiin kunhan vain sopivat valaisimet tulevat vastaaan. Peilin yläpuolella olevat pallovalaisimet ovat omaan makuuni turhan romanttiset ja masiiviset. Jos sinulle tulee mieleen jotkin kivat seinävalaisimet, niin saa vinkata.


Pikku-wc valokuvaaminen on odottanut sopivaa kuvausinpiraatoita, sillä ikkunattomuuden vuoksi sinne ei pääse luonnonvaloa muuten kun jos ovi auki. Kuvaamisessa pitää siis käyttää jalustaa ja pitkää valoitusaikaa. Jalustan asettelu pieneen vessaan on hankalaa ja vieläpä niin, ettei jalusta ja omakuva näy peilin kautta. Haastetta siis kerrakseen, mutta nyt on sekin hoidettu!

Löytyykö teiltä yksi vaiko kaksi vessaa, ja miten vessojen määrä vaikuttaa arkeen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan