Slider

Inspiraatiota asetelmiin

12. huhtikuuta 2017


Isommille pinta-aloille on välillä hurjan vaikeaa keksiä kivoja ja toimivia asetelmia. Välillä tuntuu etteivät mitkään tavarat oikein sovi yhteen, ja esineet seilaavat pitkin asuntoa löytämättä sopivaa paikkaa.

Selkeät ja harmoniset asetelmat ja kookkaat esineet ovat ehkä eniten mieleeni. Mies naureskeleekin usein, että jos jotain tavaraa saa useamaassa eri koossa niin valitsen aina se isoimman. Pidän siitä että tasot ovat siistejä ja niillä on vähän tavaraa, vaikka harvemmin se lapsiperheessä toteutuu. Tällä hetkellä taitaa olla niin, että tyttöjen My little ponyt ja Barbiet muodostavat useammin niitä asetelmia kun mitä äiti.

Makuuhuoneen pitkästä tasosta ja String hyllystä ispiroituneena, päätin selailla vähän tämän hetken sisustustarjontaa ja koota kollaasin omista lemppareistani. Kollaasi on kasattu kevättä ja kovaa vauhtia lähestyvää kesää silmällä pitäen. Hento vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä toimivat mielestäni ainakin loistavasti keväällä, sillä ne tuovat mieleen kukkivat kirsikkapuut ja Magnolian oksat.


Vaikka asetelmien tekemiseen saakin kulumaan välillä paljon aikaa, niin niitä on ihan mukava tehdä. Asetelmilla saa mukavasti vaihtelua sisustukseen, ja pieniä koriste-esineitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Olen huomannut että asetelmien tekemisessa pätee sama sääntö kun moneen muuhunkin asiaan, eli vain kokeilemalla oppii mikä toimii ja mikä ei. Matatalimmat tasot saa tällä hetkelä tosin pitää tyhjänä nuorimmaisen 8 kk vauhtiviikarin kanssa, mutta lipastojen pälle ja hyllyihin on kiva vaihdella aina silloin tällöin esineitä.

Pahoittelen että blogi päivittyy tällä hetkellä aika harvakseltaan. Hoidan kotona kaikkia kolmea pientä lastamme ja kahta koiraamme. Mies tekee pitkiä työpäiviä ja hänellä on myös työmatkoja, joten bloggaamiselle on välillä vähän vaikea löytää aikaa. Kirjoittelen blogia kuitenkin mielelläni aina kun vain suinkin löydän siihen aikaa.

P.S. Tilasin meille muuten uuden maton. joten sitä kovasti odotellaan saapuvaksi. :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan