Slider

Letti-villamatto

28. huhtikuuta 2017

Askossa oli jokin aika sitten matot hyvässä tarjouksessa, joten tilasin meille uuden maton ruokahuoneeseen. Ruokahuoneessa aikaisemmin ollut juuttimatto löysi erään blogin seuraajan luonta uuden hyvän kodin.

Letti-matto on 100% villaa, ja siinä on kaunis letitetty pinta. Matto on väriltään lämpöisen harmaa, jossain valossa jopa hieman beige. Villa on mukava materiaali lapsiperheessä, sillä se hylkii luonnostaan likaa. Maton voi myös käsitellä suoja-aineella, mikä helpottaa puhtaana pitoa entisestään. Tilasin maton isoimmassa koossa, eli 160x230 cm. Se olisi voinut oikeastaan olla vielä jokusen sentin pidempi, mutta toistaiseki mennään tällä. Matto pääsee olohuoneeseen sitten jos ruokahuoneeseen löytyy jossain vaiheessa joku kiva matto hieman suuremassa koossa.


Suunnittelen vähän että laittaisin tauluja seinälle molemmin puolin tuota miehen isän tekemään kaappia. Myös seinän maalaaminen houkuttaisi, mutta luulen että jo taulujen lisääminen tuo huoneeseen mukavasti uutta ilmettä.


Tänään on ollut jo hieman lämpöisempi päivä ja muutama kärpänenkin kävi parvekkeella surisemassa. Toivottavasti saamme viettää viikonlopun ja vapun kauniissa säässä.

Oikein hauskaa vappua kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. Minä katselin ja haikailin tuota samaa mattoa, mutta en uskaltanut kuitenkaan ostaa, sillä pelkäsin tyttären kissan tuhoavan sen hetkessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä kiva. Mukavan kodikas kun on niin pehmeä ja paksu. Saattaa kyllä tosiaan olla niin, että olisi kissalle mieleen. Kynsillä kun saisi varmasti hyvän otteen.

   Poista
 2. Onpa kaunis matto. :) Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna! Matto on kyllä mieluinen. :)

   Kuin myös sinne! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan