Slider

Baby Shower juhlat Muumi-teemalla

7. toukokuuta 2017


Järjestimme lauantaina siskolleni yllätys Baby Shower-juhlat täällä meillä. Teemaksi valikoitui yksimielisesti Muumit sillä tuleva äiti on kova Muumi-fani. Olin pyytänyt siskoni meille lapsenvahdiksi, ja yllätys olikin melkoinen kun ruokapöydän ympärillä olikin lasten sijasta vastassa ne kaikista läheisimmät ja rakkaimmat ystävät. Kyyneleiltä ja riemulta ei tainut kukaan siinä vaiheessa välttyä.


Baby Shower-juhlaa juonittiin ystävien kesken salaisessa Facebook-ryhmässä. Meille oli tärkeää että yllätys säilyy viimeiseen asti, joten kaikki pienetkin yksityiskohdat hiottiin huolella. Meidän oli tarkoitus mennä peitetarinan mukaan miehen kanssa syömään, joten valittelin siskolleni tukka- ja vaatekriiseistä pitkin viikkoa ja kerroin lastenhoito-ohjeita. Piilotimme myös esimerkiksi ulkovaatteet, jottei yllätys paljastu jo ovea avatessa. :D

 Muumi-teema oli mukavan helppo toteuttaa, sillä kaupoista löytyy kiitettävästi muumiaiheista tavaraa. Astioina toimivat pahviset muumilautaset ja -mukit, sekä Arabian muumiastiat. Kahvit juotiin tietenkin muumimukeista ja muumi-kuohuvaakin löytyi. Äitiä ja vauvaa hemmoteltiin myös ihanilla muumi-aiheisilla lahjoilla. Pöytäliinana käytin ihan vain tavallista vaaleanpunaista lahjapaperia.


Kävin Finformista ostamassa pöydällä näkyvän lightboxin, mihin kirjoitin teemaan sopivasti "It's a girl". Lightboxi pääsee lastenhuoneeseen, ja sitä voi myöhemmin hyödyntää esimerkiksi synttäreillä.

Nämä olivatkin ensimmäiset vauvajuhlat missä olin vieraana, ja mitä olin mukana järjestämässä. Nyt sitä on taas yhden kokemuksen verran viisaampi.

P.S. En ehtinyt nappamaamaan kuvia  kaikessa hulinasta ennen juhlia, joten kuvista puuttuu kaikki ihanat herkut. Halusin kuitenkin saada jokusen kuvan muistoksi tänne blogiin, niin nappasin nämä kuvat seuraavana päivänä ennen koristeiden pois siivoamista.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Mukavan yllätyksen olitte onnistuneet järjestämään, varmasti siskollesi ikimuistoinen, Ja, kiva kattaus!

  VastaaPoista
 2. Kiva yllätys! Saako udella, mistä kattolamppu on? Dixon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Kattolamppu on By Frandsenin. Olen ostanut sen käytettynä. :)

   Poista
 3. Nuo muumikerttikset on ihania, käytetiin samoja meidän neidin 1v juhlissa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalla teemalla juhlat!! Mistä noi muumikerttikset on löytynyt?

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan