Slider

Skandinavisk Fjord Huonetuoksu ja kirppislöytöjä

16. toukokuuta 2017


Oli pakko käydä hakemassa Finformista Skandinaviskin Fjord Huonetuoksu, sillä sen ihana tuoksu jäi edelliseltä vierailulta mieleen. (Vaarallista, kun samaan kaupunkiin on rantautunut kiva sisustusliike.) Saan tosi herkäsi päänsäryn tuoksuista, joten tuoksun täytyy olla todella 100% mieleeni, jotta uskallan sen kotiin kiikuttaa. Fjord tuoksu tuo mieleen sateen jälkeisen raikkaan metsän, ja koti tuoksuu ihanan puhtaalta. Tuoksu on mukavan raikas ja muutamalla tikulla sopivan mieto, eikä se ole missään vaiheessa ärsyttänyt meistä kenenkään nenää. Myös meillä käyneet vieraat ovat pitäneet tuoksusta, kun olen kysellyt varmuuden vuoksi myös heidän mielipidettään. Fjord tuoksuu kuvauksen mukaan Norjan vuonoilta, vesiputouksilta, havupuilta ja marjoilta, kuten mustaherukalta ja vadelmalta.

Tuoksun voimakkuutta voi säädellä mukana tulevien tikkujen määrällä. Tikut kannattaa myös kääntää ympäri viikottain, niin koti tuoksuu taas hyvältä. Tuoksun kerrotaan kestävän ainakin kolme kuukautta, mutta se voi Finformin Jutan kertoman mukaan kestää jopa puoli vuotta! 


Ruokahuoneen tarjouluvaunusta löytyy viherkasvin ja huonetuoksun lisäksi kirppikseltä mukaan tarttuneita lasipurkkeja, kukkaruukku, sekä tuo pyöreä kannellinen kori. Välillä sieltä löytää oikeita sisustelijan aarteita.

Kaapista löytyneet Artekin julisteet pääsivät myös ruokahuoneen seinälle. Toiselta puolelta kaappia löytyy juliste A331 valaisimesta eli tuttavallisemmin "Mehiläispesä"-juliste. Laitan siitäkin vielä myöhemmin kuvia. Uusi matto, tarjouluvaunun ilmeen päivitys, sekä taulujen lisääminen piristivät kyllä mukavasti huonetta.

Ollaan touhuttu nyt paljon pihalla koko perheen voimin. Vielä on paljon puuhaa jäljellä, kuten metsän ja kukkapenkkien siistimistä. Myös piharakennukset ja talokin kaipaisivat uutta maalia pintaan.


Oikein aurinkoista päivää kaikille! Minä yritän seuraavaksi saada grillin syttymään ja makkarat paistumaan. :) 

7 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Tuli kesäinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Pauliina! Mukava kuulla! Uudet viherkasvit ja auringonpaiste saavat oman mielenkin kesäiseksi. :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kiitos vinkistä tuon huonetuoksun suhteen. Itse olen myös herkkä tuoksuille, joten ihan mitä vaan en voi kotiin tuoda.
  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! :) Eipä kestä, toivottavasti tuoksu on mieluisa. On ollut tosi kätevää kun tuoksun voimakkuutta voi säädellä puutikkujen määrällä.
   Kuin myös sinulle! :)

   Poista
 3. Ihanat löydöt! Voi kun noita isoja lasipurkkeja löytäisin itsekin. Ostin Ikean Vittsjö hyllyn, ja siihen saakin nyt kivasti esille tavarat. Siihen sopisi myös nuo lasipurkit, vaikka hedelmille ja tunnelmavaloille.

  VastaaPoista
 4. Hei, kenen valmistajan kukkaruukku tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo raidallinen korkea on Tine K-merkkinen. Nuo vanhat patinoituneet saviruukut olen löytänyt kirppikseltä.. 😊

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan