Slider

Keittiƶ iltavalaistuksessa

3. syyskuuta 2016


Illalla keittiƶssƤ valoja sytytellessƤ muistin etten ole tainnut laittaa tƤnne kovinkaan montaa kuvaa keittiƶn valaistuksesta. KeittiƶstƤmme lƶytyy useita valonlƤhteitƤ. Kattovalaisimen lisƤksi kaappien alareunasta lƶytyy upotettu led-nauha jonka valaistus on himmennettƤvissƤ sormella nappia painamalla, liesituulettimen ja vasemmalla nƤkyvƤn "kodinkoneseinƤn" pƤƤltƤ lƶytyy spotit ja liesituulettimessakin on itseasiassa valot. Monipuolinen valaistus on siitƤ kiva, ettƤ sen avulla on helppo ja nopea muuttaa tilan tunnelmaa ja tietenkin hyvƤ valaistus helpottaa myƶs keittiƶssƤ tyƶskentelemistƤ. PƤivien pikkuhiljaa pimetessƤ valaistukseen kiinnittƤƤ taas paljon enemmƤn huomiota ja kunnollista valaistusta osaa arvostaa.

Sytytin jokin aika sitten myƶs syksyn ensimmƤiset kynttilƤt palamaan ja ihan kun koti olisi nƤyttƤnyt heti paljon kodikkaammalta ja kauniimmalta. Yksi syksyn ja talven hyvistƤ puolista ja mielialan kohottajista onkin ehdottomasti kynttilƤt.


Pikkuherra tƤytti tƤnƤƤn muuten jo yhden kuukauden! Aika on kyllƤ mennyt taas niin valtavan nopeasti ja poika on kasvanutkin reippaasti. RistiƤisiin ja hƤihinkin on enƤƤ vain reilu kuukausi aikaa. Olemme saaneet tƤllƤ viikolla hoidettua lƤhes kaikki loput tehtƤvƤt ja hankinnat pois alta, ja nyt voi hyvillƤ mielin odotella juhlia.

Mukavaa iltaa kaikille! :)

9 kommenttia:

  1. Toimiva ja kaunis kokonaisuus. <3 Ja myƶnnƤn, pikkuisen kateellinen olen sinun kahvipannukokoelmastasi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!
      Kuparipannut ovat miehen isovanhempien peruja. Saivat uuden kodin meiltƤ. :)

      Poista
  2. Wautsi wau, mikƤ keittiƶ! Rakastuin oitis <3 HyvƤƤ alkanutta viikko sinne!http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  4. Hei! Osaatko sanoa ledinauhojen kelvinlukeman? MeillƤ ongelmana se, ettƤ tarvitsisimme keittiƶnkaappien alle ledinauhan, mutta kokeilemamme oli ihan liian kylmƤn sƤvyinen verrattuna muihun kotimme valoihin.. TeidƤn ledien lƤmpƶsƤvy nƤyttƤƤ ainakin kuvassa juuri oikealle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      En kyllƤ valitettavasti osaa sanoa. Keittiƶ on merkiltƤƤn Noblessa ja ledi-nauhat olivat valmiiksi integroituina kaappien alareunaan. SƤvy on kyllƤ tosiaan ollut hyvƤ ei ole liian lƤmmin, mutta ei liian kylmƤkƤƤn.

      Poista
  5. Niin jumalainen keittiƶ <3 Valo, Avaruus, ihanuus <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan