Slider

Hän on täällä ❤

14. elokuuta 2016


03.08.2016 klo 15.18 perheemme kasvoi 51 senttimetrillä ja 3732 grammalla.

Päivänvalon näki suloinen tummahiuksinen ja tummasilmäinen poika. Vauva on nyt 11 päivän ikäinen, ja hän vaikuttaa isosiskojensa tavoin hyvin rauhalliselta ja tyytyväiseltä tyypiltä.


Isosiskot ovat ottaneet tosi hienosti pikkuveljen vastaan. Kolmen pienen lapsen arkeen on ollut jopa helpompi sopeutua kun mitä aikoinaan kahden. Vauvanhoito sujuu jo rutiinilla ja tytöistä on seuraa toisilleen. Heillä on jo omat yhteiset leikit jotka vievät mennessään. Pikkuveljelle käydään antamassa pusu ohimennen ja leikit jatkuvat taas entiseen malliin. Sen ihmeellisimiltä mustasukkaisuuskohtauksilta tai kiukkupuuskilta on vältytty varmaan osaksi siksi, että siskosten on ollut pakko opetella jakamaan lelut ja meidän vanhempien syli siitä lähtien kun keskimmäinen tyttö syntyi n. 2,5 v sitten. Tytöt ovat innoissaan kun myös he saavat osallistua vauvan hoitoon ja auttaa omien taitojensa mukaan. He tuovat veljelle monesti peiton tai unilelun tai hakevat vaikka puhtaan vaipan.

Poika tuli lopulta maailmaan suunnitellulla sektiolla omasta toiveestani, sillä tyttöjen synnytykset olivat niin hankalia ja kivuliaita. Oma toipumiseni leikkauksesta on vielä vähän työn alla, mutta haava on lähtenyt hyvin paranemaan eikä ole enää kovinkaan kipeä. Ja mikä olisikaan sen parempi lääke kun vauvan tuoksun nuuhkiminen. ❤

Aika menee hirveällä vauhdilla ja täällä elellään vauvaa ihaillen ja ihmetellen ja uudenlaiseen arkeen totutellen ja opetellen. ❤26 kommenttia:

 1. Onnentoivotuksia koko perheelle! Ihana kuva! 💚 Tuija

  VastaaPoista
 2. Onnittelut pienestä prinsistä! Ihana kuva!

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen paljon onnea uudesta tulokkaasta niin prinssin vanhemmillekin kuin siskoillekin <3

  VastaaPoista
 4. Onnea valtavasti pikkusuloisuudesta!

  VastaaPoista
 5. Suloinen kuva, suloinen vauva. Onnea!

  VastaaPoista
 6. Onnea! (allekirjoitan täysin tuon kolmen lapsen "helppouden", meillä ovat hyvä tiimi)

  VastaaPoista
 7. No voi että, täällä ollaan vähän myöhässä liikkeellä mutta onnea uudesta tulokkaasta!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan