Slider

Keittiö iltavalaistuksessa

3. syyskuuta 2016


Illalla keittiössä valoja sytytellessä muistin etten ole tainnut laittaa tänne kovinkaan montaa kuvaa keittiön valaistuksesta. Keittiöstämme löytyy useita valonlähteitä. Kattovalaisimen lisäksi kaappien alareunasta löytyy upotettu led-nauha jonka valaistus on himmennettävissä sormella nappia painamalla, liesituulettimen ja vasemmalla näkyvän "kodinkoneseinän" päältä löytyy spotit ja liesituulettimessakin on itseasiassa valot. Monipuolinen valaistus on siitä kiva, että sen avulla on helppo ja nopea muuttaa tilan tunnelmaa ja tietenkin hyvä valaistus helpottaa myös keittiössä työskentelemistä. Päivien pikkuhiljaa pimetessä valaistukseen kiinnittää taas paljon enemmän huomiota ja kunnollista valaistusta osaa arvostaa.

Sytytin jokin aika sitten myös syksyn ensimmäiset kynttilät palamaan ja ihan kun koti olisi näyttänyt heti paljon kodikkaammalta ja kauniimmalta. Yksi syksyn ja talven hyvistä puolista ja mielialan kohottajista onkin ehdottomasti kynttilät.


Pikkuherra täytti tänään muuten jo yhden kuukauden! Aika on kyllä mennyt taas niin valtavan nopeasti ja poika on kasvanutkin reippaasti. Ristiäisiin ja häihinkin on enää vain reilu kuukausi aikaa. Olemme saaneet tällä viikolla hoidettua lähes kaikki loput tehtävät ja hankinnat pois alta, ja nyt voi hyvillä mielin odotella juhlia.

Mukavaa iltaa kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Toimiva ja kaunis kokonaisuus. <3 Ja myönnän, pikkuisen kateellinen olen sinun kahvipannukokoelmastasi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!
   Kuparipannut ovat miehen isovanhempien peruja. Saivat uuden kodin meiltä. :)

   Poista
 2. Wautsi wau, mikä keittiö! Rakastuin oitis <3 Hyvää alkanutta viikko sinne!http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Hei! Osaatko sanoa ledinauhojen kelvinlukeman? Meillä ongelmana se, että tarvitsisimme keittiönkaappien alle ledinauhan, mutta kokeilemamme oli ihan liian kylmän sävyinen verrattuna muihun kotimme valoihin.. Teidän ledien lämpösävy näyttää ainakin kuvassa juuri oikealle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   En kyllä valitettavasti osaa sanoa. Keittiö on merkiltään Noblessa ja ledi-nauhat olivat valmiiksi integroituina kaappien alareunaan. Sävy on kyllä tosiaan ollut hyvä ei ole liian lämmin, mutta ei liian kylmäkään.

   Poista
 5. Niin jumalainen keittiö <3 Valo, Avaruus, ihanuus <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan