Slider

GreenCare-tuotesetin arvonta

12. kesäkuuta 2015


Sain GreenCarelta postia ja päätin että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, joten joku onnekas voittaa tästä itselleen kivan pienen puutarhanhoitosetin. :)

Arvonnan palkintona on:

Ergonomista ja kevyttä kastelukannua on mukava käytää ja se on ilo myös silmille. Kannu on helppo täyttää ja pitää puhtaana.
Pitkävaikutteinen lannoite. Ravinteet liukenevat hallitusti koko kasvukauden ajan.
Kasteluveteen lisättävä ravinteikas poretabletti. Kaikille pihan ja puutarhan kasveille.
-Tegeran mustat ruusukuvioiset puutarhahanskat

Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika 12.6.-19.6.2015.
Arvonaan voit osallistua kertomalla millaisessa puutarhassa/parvekkeella kesääsi vietät. :)
Anonyymit, muistakaahan jättää tunnistettavan nimimerkin lisäksi myös sähköpostiosoite.


Onnea kaikille arvontaan! :)

Kiitos GreenCarelle kivasta tuotesetistä! :)


P.S. Parvekehommat on vielä kesken.
Luhta Homen Vihertarha-teline odottaa kukkia ja lattia odottaa öljyämistä. :)


70 kommenttia:

  1. Uutuudenkarheassa puutarhassa tulis kyllä nämä vermeet tarpeeseen! Mökkipihalle tehtiin istutukset tällä viikolla sukulaispuutarhureiden avustuksella ja nyt meidän pitäis pitää puut ja pensaat vielä hengissä.. 😳

    VastaaPoista
  2. valoisassa aurinkoisessa puutarhassa,kukkameren keskellä :)
    tuotae(at)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kesää vietämme Ahvenanmaan saaristossa pienellä mökkipihalla, jolta on huikeat maisemat merelle!

    VastaaPoista
  4. Isolla ja avaralla pihalla katsellen miten sato kypsyy ja kukat kukkivat pienten siivekkäiden pitäessä huolta ettei liikoja hyttysiä ole kiusaamassa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Meillä on paljon aukeaa nurmikkoa, jonka reunoilla on puita ja pensaita, olen aina sanonut ettei meille tule kukkapenkkejä, mutta näyttää siltä että joudun syömään ehkäpä sanani.... Mukava arvonta :)

    VastaaPoista
  6. Kastelukannu uupuu meidän terassilta. Kummallista, että sitä ei koskaan muista ostaa, vaikka päivittäin harmittelen kotona, kun kukkia joutuu kastelemaann milloin milläkin astialla. Mukana arvonnassa siis :) meiltä löytyy terassi täynnä istutuksia.

    VastaaPoista
  7. Vastaperustetussa keittiöpuutarhassa perennapenkkien keskellä. :)
    boholiv@outlook.com

    VastaaPoista
  8. Nurmikkopihan keskellä, juuri pitäisi tehdä kukkapenkki jos toinenni ja mansikkamaa, perunamaa odottaa myös vuoroaan. Omakotitalonpiha ja lapsiperhe. Nämä olisi meille juuri tarpeeseen, ihana palkinto. Mukana arvonnassa! t. KooK - jospa kerrankin voittaisin :)

    VastaaPoista
  9. Meillä on sellainen sääntö, että minä saan määrätä sisällä ja mieheni ulkona. Hän tekee siis kaikki puutarhatyöt. Nyt niitä onkin riittämiin, kun olemme ostaneet kaupungin aiemmin omistaman terveystalon. Vanhassa kodissa oli erittäin runsas, upea puutarha. Nyt siis työ alkaa alusta. Olisipa kiva ojentaa miehelleni tällainen setti.

    VastaaPoista
  10. Vietän kesää kaupunkiparvekkeella, jolla paljon erivärisiä kukkia ja muutamia hyötykasveja. Hieno palkinto:) amkt75@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Parveke on vielä autio.

    VastaaPoista
  12. Asun muuten kaupungissa, mutta maalle suuntaan aina välillä vkonloppuisin. Ihanan rentouttavaa laittaa siellä pihaa ja istuttaa kasveja. Nyt viimeksi laitoin maahan ruusuja, ja muita kesäkukkia :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Omalla viihtyisällä pihalla :) Kukkia on tullut laitettua paljon, kukkapenkin olen uudistanut, laittanut pienen kivikkopuutarhan.. :)
    jaksaviela@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Pieni luhtiparveke jossa maltillinen määrä kesäkukkia :)

    enkeli71 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  15. -OnneliAnneli-
    Meillä on 7 metriä pitkä parveke, johon tarkoitus laittaa kukkasia ja yrttejä.
    anneli.juvasmaa@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Iso, avara puutarha,jossa paljon pensaita ja perennoja ja pieni kasvimaakin.
    T.-Mimmuska- ..... josjakun (a) yahoo.fi

    VastaaPoista
  17. Hitusen uudistuneella pihalla on tarkoitus viettää kaikki se vapaa-aika mitä suinkin..... Keväisen puunkaadon jäljiltä olisi nyt vähän istutusten tarvetta, mutta päätöksenteko on ollut vaikeaa, joten taidanpa vain heittää kourallisen nurmikonsiemeniä multaan ja odotella syksyä muiden istutusten kanssa.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  18. Omalla rivarin takspihalla kukkien keskellä. Kiva arvonta. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Meillä on rintamamiestalon vehreä piha täynnä kaikenlaista, palkinnolle olisi siis käyttöä! :)

    VastaaPoista
  20. Vanha ja ihana rintamamiestalon puutarha jossa riittää hommia. Mökillä mäntymetsäinen tontti jossa vain nautiskellaan❤️ Ihana arvonta!

    Katja - Willalemmelle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  21. Koivulan puutarha on vanhan autiotalon villiintyneestä pihasta käsin raivattu piha, jossa kesäni vietän. Lannoitteille olisi kyllä käyttöä, terkuin Suska koivuladesignesta.

    VastaaPoista
  22. Vietän kesäni uudella pienellä pihallani....odottaen kasvien kasvamista...manssikoiden kypsymistä (yksi riippumansikka), tomattien kasvua (yksi tomattipensas) ja herneiden kypsymistä (parvekelaatikossa)..:)

    VastaaPoista
  23. Hyötypuutarha, jossa marjapensaita, hedelmäpuita, kasvihuone ja kasvimaata

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. vanhan rintamamiestalon pihassa , jossa muutamia hedelmäpuita ja viinimarjapensaita , kukkaistutuksia unohtamatta ;) pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Meillä on kotoisa parveke muutamine ihanine kesäkukkineen mutta yrttejä olisi mukava laittaa kasvamaan :)

    VastaaPoista
  26. Pidän vanhoista pihapiireistä mutta parvekekin olisi kiva. Nyt ei ole kumpaakaan mutta onneksi taloyhtiön pihalle sai perustaa oman kasvimaan, joten tarvetta näille olisi :-) Kiitos arvonnasta! t. Huokailija (anselma1@luukku.com)

    VastaaPoista
  27. Meillä omakotitalossa iso piha; laaja nurmikkoalue, marjapensaita, omenapuita, kukkapenkkejä, kesäkukkia ruukuissa, mansikkamaa yms.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Normaali piha, aika huonosti hoidettu. :D Tänä kesänä keskitytään hoitamaan vauvaa, pihaa hoidetaan sen verran kuin ehditään/jaksetaan. Nimim. Tähti

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Vietän kesääni ihanassa englantilaistyylisessä ruusutarhassa, jossa ruusujen ohella tuoksuvat syreenit ja leijonankidat.Luen kirjaa mukavalla heteka-divaanilla hyttyspaviljongissa vierelläni pikkupöydällä jääkylmää omenamehua.Eikä hyttysiä ole olemassakaan,ainakaan meidän tontilla.
    Jaa niin todellisuudessa?Piha on keskeneräinen, villi, rajaamaton, iso ja sieltä täältä hämpsitty:).Valmista ei tunnu tulevan koskaan ja ei edes edistystä.Itikoita on enemmän kuin koskaan aikaisempina kesinä ja vuohenputki senkun leviää.MUTTA paviljonki-unelma sentään on tänä kesänä toteutumassa työttömän pienen pienellä budejtilla ja siellä kölliessä laitan silmät kiinni ja unelmoin loput <3

    amto@suomi24.fi

    VastaaPoista
  30. Ihana järvenrantapiha.
    Suuri rakkauteni on kukkiva tuoksuva kaunis ja hyödyllinenkin pihapiiri.
    Ei mitään laatoitettua kiviviidakkoa vaan aito ja viihtyisi.
    Paljon kukkia hedelmäpuita marjapensaita.
    Perhosia ja lintuja ,ohikulkijoille silmänruokaa ;)
    viherpeukaloinen
    garanbola(a)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Omassa parvekepuutarhassa tulee vietettyä paljon aikaa :) Kasvatamme siellä paljon kukkia ja yrttejä, sekä tänä vuonna ensi kertaa perunaa!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  32. kaupunkiparvekkeeni on vielä aika autio, mutta ei kauaa. Suunnitelmat jo muhivat päässä. Mukana kivassa arvonnassa :)
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  33. Maatilan pihapiirissä. Kukkia, yrttejä, salaatteja ja herneitä kasvatellaan. :)
    arjeniloja (at) luukku.com

    VastaaPoista
  34. Tänä kesänä köllötellään koko perhe meidän isolla parvekkeella jonne olen tuonut paljon kukkia ja varsinkin tyynyjä ja vilttejä viileitä iltoja varten. Siellä syödään, rentoudutaan ja rupatellaan ystävien kanssa. Mikäs sen ihanempaa kun voimme ihastella järvimaisemia myös ! :) -wendy

    VastaaPoista
  35. Meidän kesäpiha on rivarin taksulla. Nurmikko, jonka MINÄ hoidan ja kukkia ruukuissa, koristetuijakin pääsi ruukkuun. Aurinkoinen ja suojaisa piha, jossa viihdytään yksin ja ystävien kanssa.
    Arvonta on ihana ja toivon voittavani, koska meillä ei maahan istuteta mitään ja kaikki ihana "irtonainen" on meikäläisen juttu.
    Pyöreä muoto on myös kiva.

    VastaaPoista
  36. Alkukesää vietetään maalaismaisemissa vanhempien kukkientäyteisellä pihalla. Parin viikon kuluttua kotiin rivitalon pihalle, jossa tämäkin ei niin viherpeukalo on saanut jotain aikaiseksi. Tämä setti olisi kiva piristys :)

    VastaaPoista
  37. Hieman on hoitamaton puutarha, mutta kukkia kukkii kuitenkin

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Oma piha on lähes pelkkää nurmea, joten kukkapenkkiä, yrttipenkkiä tai jotain piha kaipaa.

    VastaaPoista
  39. isopiha ja paljon kukkia ja muitakasveja suuren kasvimaan kanssa - tarvii paljon myös aikaa! Mutta ihanaa viettää hyvällä säällä aikaa omalla pihalla(:
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Hyvin hyvin keskeneräisessä terassilla ja puutarhassa vietän minun kesäni. Mutta koko ajan pikkuhiljaa valmiimmaksi tehden. :)
    Kiva arvonta.

    VastaaPoista
  41. Monen vuoden haaveilun jälkeen olen saanut oman parvekkeen, jota nyt sisustan kierrätyshuonekaluilla ja mietin mitä kasveja laitan sinne viihtyisyyttä tuomaan.

    VastaaPoista
  42. Vietän kesää pienellä rivaripihalla ja terassilla :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Aurinkoisessa puutarhassa. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Omakotitalon isolla pihalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Omassa, pienessä omakotitalon pihassa, joka vielä kymmenen vuoden jälkeenkin on jotenkin kesken... En vaan oikein tiedä, mitä sille tekisin. (Nymana40@gmail.com)

    VastaaPoista
  46. Omakotitalon pihasa Helsingissä ja tietysti pihamme teranssilla!
    Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Ihanassa puutarhassani!=) rauhasta nauttien!!!
    T:Jutska
    pilkku10@hotmal.fi

    VastaaPoista
  48. Asun 1900-luvun alussa rakennetussa puutalossa, missä on useita asuntoja ja meillä kaikilla on pieni oma piha ja kuistit. Tykkään asunnossa todella paljon ja rakastan, että voin täyttää kuistin ja pihan kukilla ja istutuksilla. Nämä tulisivat kovaan käyttöön! :)

    katisarita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Mulla on aika pieni ja kattamaton parveke, mutta siihen paistaa aurinko ja yleensä kesäisin täytän sen kukilla. Niille käy joko hyvin tai huonosti, joskus on liian kuumaa, joskus sataa liikaa vettä. =)

    VastaaPoista
  50. Lasitettu parveke on meillä pelkästää pyykkien kuivauskäytössä kesäisin. Takapihan terassilla on vaan niin paljon kivempi viettää aikaa. Viherpeukaloa mulle ei oo koskaan kasvanut, mutta näin hienoilla välineillä vois innostua edes yrittämään :)

    VastaaPoista
  51. Pieni luhtitalon takapihani on aika varjoisa mutta olen saanut siitä aika kivan :) pihalla juon aamukaffet auringossa ja grillaanruoan illalla :)

    VastaaPoista
  52. Lasitettu parveke johon en ole vielä kukkia saanut laitettua. Tuo alkukesä ollut, niin huono, ettei oikein inspistä ole ollut.

    VastaaPoista
  53. Vietän kesääni viime kesänä alkunsa saaneella pihalla :) Paljon on vielä laittamista, mutta nurmikko, puita ja suurin osa raja-aidoista löytyy jo.
    ansamaria33(a)gmail.com

    VastaaPoista
  54. Paritalon pienehkö piha on keitaani ;)
    milla.lamminpera (at) gmail.com

    VastaaPoista
  55. Meidän parveke ei ole vielä käyttökunnossa muuton vuoksi. Toivottavasti saamme nauttia kesästä mummolan pihalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  56. No minä vietän sitä välillä tiptop puutarhassa välillä kuukahtaneessa terassipuutarhassa :) Rakastan kukkia mutta minua vaivaa laiskan kastelijan syndrooma! Siksi olenkin yrittänyt vinkata pojille vesileikkejä kukkien ympärillä :)
    Eivät huomaa tulleensa huijatuksi!
    Mukana tuikitarpeellisessa arvonnassasi. Muksaa kesää sinne!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Omassa pihassa, juuri hoidettu nurmikko ja paljon kauniita kukkia ympärillä.
    Mukana tarpeellisen paketin arvonnassa :)

    VastaaPoista
  58. Kesä tulee vietettyä paria reissua lukuunottamatta oululaisella omakotitalopihalla, johon on valmistumassa vihdoinkin kunnon kasvihuone- jeeeee!
    Sormet syyhyten odotan sen laittamista. Koska kesä ei Oulussa ole todellakaan vielä edes alkanut, ehdin loistavasti nauttia kasvihuoneestani vielä heinä ja elokuussakin;)

    VastaaPoista
  59. Ensimmäistä kesää uudessa kodissa. Nurtsia, omenapuu ja omia uusia istutuksia. Vain aurinko vielä puuttuu..

    VastaaPoista
  60. Toistaiseksi en oikein minkäänlaisessa, kun tämänhetkisessä kämpässä ei ole parveketta. :( Juhannukseksi pääsee onneksi anopin mökille, siellä on iso nätti piha jossa kelpaa oleskella ja ihailla luontoa! indiesyndromet[ät]gmail.com

    VastaaPoista
  61. Omalla terassilla =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Pihamme on valoisa ja nurminen, pihalla on myös pottumaa, mansikkamaa, ruohosipuleita, vadelmaa, raparperia ja myöskin kukkia :)
    meoj_@hotmail.com

    VastaaPoista
  63. Omalla takapihalla terassilla katoksen alla; satoi tai paistoi.... Ja kauniina viikonloppuina meren rannalla laiturin nokassa.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  64. Metsäisellä mökkipihalla, jonne (epätoivoisesti) koetan vähän luoda pieniä kukkapenkkejä ja hyötypuutarhaa. Mukana arvonnassa.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  65. Pienellä takapihalla, jossa riippukeinun lisäksi tarjolla varsinaista kukkaloistoa erityisesti ruusupenkin muodossa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Omakotitalon takapiha terassilla varustettuna. Koko kesän riittää puuhaa :)
    taikkut@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Paritalon turhankin villiintyneessä puutarhassa :)
    arhippainen(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  68. Pieni, kukkien valtaama piha on minun kesäkeitaani
    marialuok(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  69. Rakkaudella hoidettu rivaripiha, jossa sekä kukkia, että hyötykasveja
    janttarainen@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :) Arvonta päättyi 19.6.2015.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan