Slider

Mökkitunnelmaa makkariin

5. kesäkuuta 2015


Keittiön jälkeen myös makuuhuuhuoneemme sai uutta ilmettä uusien tekstiilien muodossa. Petasin vuoteeseen Luhta Homen kesäistä Seppele-sarjaa, sekä herkkää Sulka-sarjaa. Molemmat pussilakanasetit ovat hentoja väritykseltään ja kummankin setin aiheet on poimittu luonnosta. Seppele-sarjan kesäinen kuosi ja värit sopivat mielestäni tosi kivasti kylmempisävyisen sulka-sarjan pariksi. Yhdistelmä on mielestäni harmooninen ja värit tasapainottavat mukavasti toisiaan.


Kuvat: Luhta Home

1. Luhta Home Arkki kori, valkoinen. (Saatavana kahdessa eri värissä)
2. Luhta Home Seppele pussilakanasetti. (Saatavana kolmessa eri värissä)
3. Luhta Home Ranta torkkupeitto. (Saatavana kolmessa eri värissä)
4. Luhta Homen Sulka pussilakanasetti. (Saatavana kahdessa eri värissä)


Petauksessa käytin:

2 kpl yhden hengen Seppele-pussilakanasettiä.
2 kpl Sulka-sarjan tyynyliinaa.
2 kpl Annon roosan värisiä pellavatyynyliinoja.
1 kpl Luhta Homen Ranta-torkkupeittoa.

Sängyn päätyyn asettelin rennosti raidallisen Ranta-torkkupeiton. Yöpöydältä löytyy valkoinen paperinarusta punottu Arkki-kori. Korin sisälle laitoin maljakon ja maljakkoon asettelin pihan pensaasta napattuja kukkivia oksia. Taittelin yöpöydälle myösvalkoiset ja vaaleanharmaat Aalto-pyyhkeet pehmeää ja kodikasta tunnelmaa luomaan. Vaaleanpunainen lampunvarjostin on Ikean Hemsta ja krominvärinen lampunjalka on Pentikin.

Rennolla ja henpensävyisellä petauksella, sekä luonnosta kerättyjen kukkien avulla makuuhuoneeseen muodostui varsin lämmin ja kesäinen tunnelma. Huoneessa vallitsee huoleton mökkifiilis. :)


Mitä pidätte makuuhuoneen kesäilmeestä?


Mukavaa viikonloppua! :)


4 kommenttia:

 1. Kivan kesäiseltä näyttää! Jotenkin tuo kukkakuosi ei kuitenkaan ihan vielä iske minuun! :) En tiedä mikä siinä on.. Ehkä sitä kuosia oli aina lapsuudenkodissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :)
   Ei se ole oikein minunkaan juttuni, varsinkaan pienet kukat joita on kankaassa paljon. Tässä Seppele-sarjassa kukkakuvio on onneksi kuitenkin mukavan hillitty väreiltään ja kuvioiltaan. :)

   Poista
 2. Aika ihanan näköinen makkari :) Ihan noin hempeää en itselle laittaisi mutta kuvissasi tunnelma näyttää tosi kauniilta ja kotoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :)
   Makkari on tosiaan kuvissa tosi hempeä ja paljon hempeämpi, kun mitä se on normaalisti ollut, mutta toisaalta tällainen hempeämpi ilme on välillä ihan hauskaa vaihtelua ja minulle tulee makkarista ihana juhannufiilis. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan