Slider

GreenCare-tuotesetin arvonta

12. kesäkuuta 2015


Sain GreenCarelta postia ja päätin että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, joten joku onnekas voittaa tästä itselleen kivan pienen puutarhanhoitosetin. :)

Arvonnan palkintona on:

Ergonomista ja kevyttä kastelukannua on mukava käytää ja se on ilo myös silmille. Kannu on helppo täyttää ja pitää puhtaana.
Pitkävaikutteinen lannoite. Ravinteet liukenevat hallitusti koko kasvukauden ajan.
Kasteluveteen lisättävä ravinteikas poretabletti. Kaikille pihan ja puutarhan kasveille.
-Tegeran mustat ruusukuvioiset puutarhahanskat

Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika 12.6.-19.6.2015.
Arvonaan voit osallistua kertomalla millaisessa puutarhassa/parvekkeella kesääsi vietät. :)
Anonyymit, muistakaahan jättää tunnistettavan nimimerkin lisäksi myös sähköpostiosoite.


Onnea kaikille arvontaan! :)

Kiitos GreenCarelle kivasta tuotesetistä! :)


P.S. Parvekehommat on vielä kesken.
Luhta Homen Vihertarha-teline odottaa kukkia ja lattia odottaa öljyämistä. :)


70 kommenttia:

 1. Uutuudenkarheassa puutarhassa tulis kyllä nämä vermeet tarpeeseen! Mökkipihalle tehtiin istutukset tällä viikolla sukulaispuutarhureiden avustuksella ja nyt meidän pitäis pitää puut ja pensaat vielä hengissä.. 😳

  VastaaPoista
 2. valoisassa aurinkoisessa puutarhassa,kukkameren keskellä :)
  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kesää vietämme Ahvenanmaan saaristossa pienellä mökkipihalla, jolta on huikeat maisemat merelle!

  VastaaPoista
 4. Isolla ja avaralla pihalla katsellen miten sato kypsyy ja kukat kukkivat pienten siivekkäiden pitäessä huolta ettei liikoja hyttysiä ole kiusaamassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä on paljon aukeaa nurmikkoa, jonka reunoilla on puita ja pensaita, olen aina sanonut ettei meille tule kukkapenkkejä, mutta näyttää siltä että joudun syömään ehkäpä sanani.... Mukava arvonta :)

  VastaaPoista
 6. Kastelukannu uupuu meidän terassilta. Kummallista, että sitä ei koskaan muista ostaa, vaikka päivittäin harmittelen kotona, kun kukkia joutuu kastelemaann milloin milläkin astialla. Mukana arvonnassa siis :) meiltä löytyy terassi täynnä istutuksia.

  VastaaPoista
 7. Vastaperustetussa keittiöpuutarhassa perennapenkkien keskellä. :)
  boholiv@outlook.com

  VastaaPoista
 8. Nurmikkopihan keskellä, juuri pitäisi tehdä kukkapenkki jos toinenni ja mansikkamaa, perunamaa odottaa myös vuoroaan. Omakotitalonpiha ja lapsiperhe. Nämä olisi meille juuri tarpeeseen, ihana palkinto. Mukana arvonnassa! t. KooK - jospa kerrankin voittaisin :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on sellainen sääntö, että minä saan määrätä sisällä ja mieheni ulkona. Hän tekee siis kaikki puutarhatyöt. Nyt niitä onkin riittämiin, kun olemme ostaneet kaupungin aiemmin omistaman terveystalon. Vanhassa kodissa oli erittäin runsas, upea puutarha. Nyt siis työ alkaa alusta. Olisipa kiva ojentaa miehelleni tällainen setti.

  VastaaPoista
 10. Vietän kesää kaupunkiparvekkeella, jolla paljon erivärisiä kukkia ja muutamia hyötykasveja. Hieno palkinto:) amkt75@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Parveke on vielä autio.

  VastaaPoista
 12. Asun muuten kaupungissa, mutta maalle suuntaan aina välillä vkonloppuisin. Ihanan rentouttavaa laittaa siellä pihaa ja istuttaa kasveja. Nyt viimeksi laitoin maahan ruusuja, ja muita kesäkukkia :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Omalla viihtyisällä pihalla :) Kukkia on tullut laitettua paljon, kukkapenkin olen uudistanut, laittanut pienen kivikkopuutarhan.. :)
  jaksaviela@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Pieni luhtiparveke jossa maltillinen määrä kesäkukkia :)

  enkeli71 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 15. -OnneliAnneli-
  Meillä on 7 metriä pitkä parveke, johon tarkoitus laittaa kukkasia ja yrttejä.
  anneli.juvasmaa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Iso, avara puutarha,jossa paljon pensaita ja perennoja ja pieni kasvimaakin.
  T.-Mimmuska- ..... josjakun (a) yahoo.fi

  VastaaPoista
 17. Hitusen uudistuneella pihalla on tarkoitus viettää kaikki se vapaa-aika mitä suinkin..... Keväisen puunkaadon jäljiltä olisi nyt vähän istutusten tarvetta, mutta päätöksenteko on ollut vaikeaa, joten taidanpa vain heittää kourallisen nurmikonsiemeniä multaan ja odotella syksyä muiden istutusten kanssa.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 18. Omalla rivarin takspihalla kukkien keskellä. Kiva arvonta. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Meillä on rintamamiestalon vehreä piha täynnä kaikenlaista, palkinnolle olisi siis käyttöä! :)

  VastaaPoista
 20. Vanha ja ihana rintamamiestalon puutarha jossa riittää hommia. Mökillä mäntymetsäinen tontti jossa vain nautiskellaan❤️ Ihana arvonta!

  Katja - Willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 21. Koivulan puutarha on vanhan autiotalon villiintyneestä pihasta käsin raivattu piha, jossa kesäni vietän. Lannoitteille olisi kyllä käyttöä, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 22. Vietän kesäni uudella pienellä pihallani....odottaen kasvien kasvamista...manssikoiden kypsymistä (yksi riippumansikka), tomattien kasvua (yksi tomattipensas) ja herneiden kypsymistä (parvekelaatikossa)..:)

  VastaaPoista
 23. Hyötypuutarha, jossa marjapensaita, hedelmäpuita, kasvihuone ja kasvimaata

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. vanhan rintamamiestalon pihassa , jossa muutamia hedelmäpuita ja viinimarjapensaita , kukkaistutuksia unohtamatta ;) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Meillä on kotoisa parveke muutamine ihanine kesäkukkineen mutta yrttejä olisi mukava laittaa kasvamaan :)

  VastaaPoista
 26. Pidän vanhoista pihapiireistä mutta parvekekin olisi kiva. Nyt ei ole kumpaakaan mutta onneksi taloyhtiön pihalle sai perustaa oman kasvimaan, joten tarvetta näille olisi :-) Kiitos arvonnasta! t. Huokailija (anselma1@luukku.com)

  VastaaPoista
 27. Meillä omakotitalossa iso piha; laaja nurmikkoalue, marjapensaita, omenapuita, kukkapenkkejä, kesäkukkia ruukuissa, mansikkamaa yms.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Normaali piha, aika huonosti hoidettu. :D Tänä kesänä keskitytään hoitamaan vauvaa, pihaa hoidetaan sen verran kuin ehditään/jaksetaan. Nimim. Tähti

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 29. Vietän kesääni ihanassa englantilaistyylisessä ruusutarhassa, jossa ruusujen ohella tuoksuvat syreenit ja leijonankidat.Luen kirjaa mukavalla heteka-divaanilla hyttyspaviljongissa vierelläni pikkupöydällä jääkylmää omenamehua.Eikä hyttysiä ole olemassakaan,ainakaan meidän tontilla.
  Jaa niin todellisuudessa?Piha on keskeneräinen, villi, rajaamaton, iso ja sieltä täältä hämpsitty:).Valmista ei tunnu tulevan koskaan ja ei edes edistystä.Itikoita on enemmän kuin koskaan aikaisempina kesinä ja vuohenputki senkun leviää.MUTTA paviljonki-unelma sentään on tänä kesänä toteutumassa työttömän pienen pienellä budejtilla ja siellä kölliessä laitan silmät kiinni ja unelmoin loput <3

  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 30. Ihana järvenrantapiha.
  Suuri rakkauteni on kukkiva tuoksuva kaunis ja hyödyllinenkin pihapiiri.
  Ei mitään laatoitettua kiviviidakkoa vaan aito ja viihtyisi.
  Paljon kukkia hedelmäpuita marjapensaita.
  Perhosia ja lintuja ,ohikulkijoille silmänruokaa ;)
  viherpeukaloinen
  garanbola(a)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Omassa parvekepuutarhassa tulee vietettyä paljon aikaa :) Kasvatamme siellä paljon kukkia ja yrttejä, sekä tänä vuonna ensi kertaa perunaa!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 32. kaupunkiparvekkeeni on vielä aika autio, mutta ei kauaa. Suunnitelmat jo muhivat päässä. Mukana kivassa arvonnassa :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 33. Maatilan pihapiirissä. Kukkia, yrttejä, salaatteja ja herneitä kasvatellaan. :)
  arjeniloja (at) luukku.com

  VastaaPoista
 34. Tänä kesänä köllötellään koko perhe meidän isolla parvekkeella jonne olen tuonut paljon kukkia ja varsinkin tyynyjä ja vilttejä viileitä iltoja varten. Siellä syödään, rentoudutaan ja rupatellaan ystävien kanssa. Mikäs sen ihanempaa kun voimme ihastella järvimaisemia myös ! :) -wendy

  VastaaPoista
 35. Meidän kesäpiha on rivarin taksulla. Nurmikko, jonka MINÄ hoidan ja kukkia ruukuissa, koristetuijakin pääsi ruukkuun. Aurinkoinen ja suojaisa piha, jossa viihdytään yksin ja ystävien kanssa.
  Arvonta on ihana ja toivon voittavani, koska meillä ei maahan istuteta mitään ja kaikki ihana "irtonainen" on meikäläisen juttu.
  Pyöreä muoto on myös kiva.

  VastaaPoista
 36. Alkukesää vietetään maalaismaisemissa vanhempien kukkientäyteisellä pihalla. Parin viikon kuluttua kotiin rivitalon pihalle, jossa tämäkin ei niin viherpeukalo on saanut jotain aikaiseksi. Tämä setti olisi kiva piristys :)

  VastaaPoista
 37. Hieman on hoitamaton puutarha, mutta kukkia kukkii kuitenkin

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Oma piha on lähes pelkkää nurmea, joten kukkapenkkiä, yrttipenkkiä tai jotain piha kaipaa.

  VastaaPoista
 39. isopiha ja paljon kukkia ja muitakasveja suuren kasvimaan kanssa - tarvii paljon myös aikaa! Mutta ihanaa viettää hyvällä säällä aikaa omalla pihalla(:
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Hyvin hyvin keskeneräisessä terassilla ja puutarhassa vietän minun kesäni. Mutta koko ajan pikkuhiljaa valmiimmaksi tehden. :)
  Kiva arvonta.

  VastaaPoista
 41. Monen vuoden haaveilun jälkeen olen saanut oman parvekkeen, jota nyt sisustan kierrätyshuonekaluilla ja mietin mitä kasveja laitan sinne viihtyisyyttä tuomaan.

  VastaaPoista
 42. Vietän kesää pienellä rivaripihalla ja terassilla :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Aurinkoisessa puutarhassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Omakotitalon isolla pihalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Omassa, pienessä omakotitalon pihassa, joka vielä kymmenen vuoden jälkeenkin on jotenkin kesken... En vaan oikein tiedä, mitä sille tekisin. (Nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 46. Omakotitalon pihasa Helsingissä ja tietysti pihamme teranssilla!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Ihanassa puutarhassani!=) rauhasta nauttien!!!
  T:Jutska
  pilkku10@hotmal.fi

  VastaaPoista
 48. Asun 1900-luvun alussa rakennetussa puutalossa, missä on useita asuntoja ja meillä kaikilla on pieni oma piha ja kuistit. Tykkään asunnossa todella paljon ja rakastan, että voin täyttää kuistin ja pihan kukilla ja istutuksilla. Nämä tulisivat kovaan käyttöön! :)

  katisarita(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mulla on aika pieni ja kattamaton parveke, mutta siihen paistaa aurinko ja yleensä kesäisin täytän sen kukilla. Niille käy joko hyvin tai huonosti, joskus on liian kuumaa, joskus sataa liikaa vettä. =)

  VastaaPoista
 50. Lasitettu parveke on meillä pelkästää pyykkien kuivauskäytössä kesäisin. Takapihan terassilla on vaan niin paljon kivempi viettää aikaa. Viherpeukaloa mulle ei oo koskaan kasvanut, mutta näin hienoilla välineillä vois innostua edes yrittämään :)

  VastaaPoista
 51. Pieni luhtitalon takapihani on aika varjoisa mutta olen saanut siitä aika kivan :) pihalla juon aamukaffet auringossa ja grillaanruoan illalla :)

  VastaaPoista
 52. Lasitettu parveke johon en ole vielä kukkia saanut laitettua. Tuo alkukesä ollut, niin huono, ettei oikein inspistä ole ollut.

  VastaaPoista
 53. Vietän kesääni viime kesänä alkunsa saaneella pihalla :) Paljon on vielä laittamista, mutta nurmikko, puita ja suurin osa raja-aidoista löytyy jo.
  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Paritalon pienehkö piha on keitaani ;)
  milla.lamminpera (at) gmail.com

  VastaaPoista
 55. Meidän parveke ei ole vielä käyttökunnossa muuton vuoksi. Toivottavasti saamme nauttia kesästä mummolan pihalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 56. No minä vietän sitä välillä tiptop puutarhassa välillä kuukahtaneessa terassipuutarhassa :) Rakastan kukkia mutta minua vaivaa laiskan kastelijan syndrooma! Siksi olenkin yrittänyt vinkata pojille vesileikkejä kukkien ympärillä :)
  Eivät huomaa tulleensa huijatuksi!
  Mukana tuikitarpeellisessa arvonnassasi. Muksaa kesää sinne!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Omassa pihassa, juuri hoidettu nurmikko ja paljon kauniita kukkia ympärillä.
  Mukana tarpeellisen paketin arvonnassa :)

  VastaaPoista
 58. Kesä tulee vietettyä paria reissua lukuunottamatta oululaisella omakotitalopihalla, johon on valmistumassa vihdoinkin kunnon kasvihuone- jeeeee!
  Sormet syyhyten odotan sen laittamista. Koska kesä ei Oulussa ole todellakaan vielä edes alkanut, ehdin loistavasti nauttia kasvihuoneestani vielä heinä ja elokuussakin;)

  VastaaPoista
 59. Ensimmäistä kesää uudessa kodissa. Nurtsia, omenapuu ja omia uusia istutuksia. Vain aurinko vielä puuttuu..

  VastaaPoista
 60. Toistaiseksi en oikein minkäänlaisessa, kun tämänhetkisessä kämpässä ei ole parveketta. :( Juhannukseksi pääsee onneksi anopin mökille, siellä on iso nätti piha jossa kelpaa oleskella ja ihailla luontoa! indiesyndromet[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 61. Omalla terassilla =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Pihamme on valoisa ja nurminen, pihalla on myös pottumaa, mansikkamaa, ruohosipuleita, vadelmaa, raparperia ja myöskin kukkia :)
  meoj_@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Omalla takapihalla terassilla katoksen alla; satoi tai paistoi.... Ja kauniina viikonloppuina meren rannalla laiturin nokassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 64. Metsäisellä mökkipihalla, jonne (epätoivoisesti) koetan vähän luoda pieniä kukkapenkkejä ja hyötypuutarhaa. Mukana arvonnassa.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 65. Pienellä takapihalla, jossa riippukeinun lisäksi tarjolla varsinaista kukkaloistoa erityisesti ruusupenkin muodossa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Omakotitalon takapiha terassilla varustettuna. Koko kesän riittää puuhaa :)
  taikkut@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Paritalon turhankin villiintyneessä puutarhassa :)
  arhippainen(AT)luukku.com

  VastaaPoista
 68. Pieni, kukkien valtaama piha on minun kesäkeitaani
  marialuok(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Rakkaudella hoidettu rivaripiha, jossa sekä kukkia, että hyötykasveja
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :) Arvonta päättyi 19.6.2015.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan