Slider

2-vuotiaan syntymäpäiväjuhlat

4. marraskuuta 2013

 
 
Hei kaikille ja mukavaa uutta viikkoa!
  
Juhlimme eilen pienen 2- vuotis syntymäpäiviä. Varsinainen juhlapäivä oli viime keskiviikkona. Koristeet löytyivät edullisesti ihanasta Tiger-liikkeestä, joka ei tälläkään kertaan jättänyt pulaan.
 
Teemaväreiksi valikoituivat lila ja vaaleanpunainen. Värit toistuivat koristeiden lisäksi myös Cup Cakeissa ja kekseissä. Hyvin tyttömäistä siis ;)
 
Neiti sai kivoja lahjoja ja näytti hyvin iloiselta ja hämmentyneeltä kaikkien lahjojensa keskellä. Lahjoissa näkyi selkeä teema, nimittäin eläimet joista meidän pieni kovin paljon tykkää :)
 
 
 
Kiitos vielä kaikille vieraille! :)
 
 
Näistä iloisista merkeistä on pakko poiketa hetkeksi hieman ikävämpiin. Tänään toteutui nimittäin bloggaajan pahin painajainen. Kamerani kaatui jalustalla ja siinä oli ulkoinen salama myös kiinni. Kamera ja salama menivät rikki, objektiivistä en vielä osaa sanoa. Olen tietenkin sanoinkuvaamattoman harmistunut ja on vaikea vielä edes käsittää koko asiaa, eikä sitä halua uskoa. Tietokoneen hajoamisestakin on vasta hetki. Huomenna on tarkoitus lähteä selvittämään asiaa vakuutusyhtiön kanssa. Onneksi meillä on laaja kotivakuutus! Kaikki hajoamiset tapahtuvat tietenkin perinteisesti samalla rytinällä.
 
 
P.S. Vauvan laskettuun aikaan on enää alle viikko!
 
 

24 kommenttia:

  1. Oijoi, kyllä on tosi surku.. Oli varmaan kamala hetki tajuta tapahtunut.. Mutta kyllä on ihanan tyttömäisen ja raikkaan näköisiä synttärikuvia! :) Meilläkin kahden viikonpäästä nelivuotiskemut ja vatsa alkaa olla aika hyvin tiellä. Mutta laskettuun aikaan on sentään vielä pari kuukautta, joten onhan minun pakko jaksaa yhdet synttärit järjestää, kun sinäkin olet jaksanut viikkoa ennen laskettua aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan, kuvausvälineistöä kun on kerrytetty vuosia. Onneksi kamerassa oli sentään se edullisin objektiivi kiinni.
      Kiitos! :) Kyllä sitä vähän jännitettiin, että päästäänkö juhlimaan vai tuleeko lähtö :D

      Poista
  2. Onpa kauniita ja tunnelmallisia kuvia synttärikutsuilta. Niin ja aivan ihanat nuo teidän keittiön tuolit! Meidän neiti on jo niin iso, että tuollaiset ihanat vaaleanpunaiset tyttömäiset synttärit on jo vähän jääneet, mutta kyllä minä aina jotain kivaa koetan keksiä. Tähän saakka synttärit on vietetty aina kotona, saa nähdä, miten käy nyt sitten 10-vee synttäreiden kanssa tulevana kesänä...

    Ja voihan ei, toivottavasti vakuutus kattaa kameran ja salaman rikkoontumisen, ei mitään mukavaa tuollainen, voin hyvin kuvitella :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! :)
      Saas nähdä esitetäänkö meilläkin ensi vuonna jo synttäriteema vaatimuksia :) Tuntuu, että nykyisin on aika paljon paikkoja ja teemoja joista valita.
      Uskoisin, että menee vakuutukseen. Yritin eilen vähän googlailla asiaa. Harmittaa tosiaan ihan hirveesti ja oli kyllä paljon huonoa tuuria matkassa. Tippumismatka oli lyhyt ja kamera kunnolla kiinni, se tuli vain jotenkin huonossa kulmassa alas.

      Poista
  3. Onpas kauniit juhlakuvat! :)

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia! Jälleen kerran! Toivottavasti vakuutus korvaa. Ja korvaahan se! Kuvauskalusto piyää olla kunnossa, kun vauva syntyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Eniten tässä tosiaan harmittaa se, että vauva voi syntyä millä hetkellä tahansa ja kamera on rikki. Siskoillani on onneksi järjestelmäkamerat molemmilla, täytyy varmasti kysyä lainaksi. Oli kyllä taas huonoa tuuria matkassa. Kamera ja salama vai sattuivat vaan tulemaan juuri niin alas, että tietenkin menivät rikki :( Nyt vaan toivotaan, että vakuutus korvaa. Kameravölineistöä varten on säästetty pitkään.

      Poista
  5. Voi ei! Apua tuota kameran särkymistä. Tuo on kyllä oikeasti koneen hajoamisen lisäksi bloggaajan pahin painajainen! Mutta uskoisin kotivakuutuksen korvaavan.

    Ja upeita kuvia. Mielettömät kakkukestit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olo on kyllä edelleen todella harmistunut ja kun tietokoneen hajoamisestakin on vasta hetki... Nyt on sitten tosiaan toteutuneet bloggarin pahimmat painajaiset. Jospa nyt ei sitten vähään aikaan taas hajoaisi mikään.... ;)
      Kiitos Rimma! :)

      Poista
  6. Voi harmi! Tämä juuri ikuisen pessimistin mielestä osoittaa todeksi sen sanonnan ei yhtä ilman toista... mutta ei puhuta nyt siitä jatkosta eli kolmannesta. Toivottavasti vakuutus korvaa kattavasti!

    Kauniita kuvia ja nuo värit ovat ihanat,

    Saila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalta täälläkin tuntui. Pitihän se arvata ja mitä vielä, kävivät kyllä tosiaan mielessä muutaman kerran.

      Kiitos Saila, mukava kuulla! :)

      Poista
  7. Mahtavat ja kauniit kuvat! Tosi ikävää toi kameran rikki meneminen, voin vaan kuvitella miltä tuntuu. Sitä kun vähän niinkuin naimisissa sen kanssa. Toivottavasti homma selviää ja saat pian uuden kameran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joanna! :)
      Tuo kamera on tosiaan ollut vähän kuin "yksi lapsista". Kiitos, eiköhän se tästä :) Miehen piti olla tänään yhteydessä vakuutusyhtiöön.

      Poista
  8. Ihanan blogin löysin!! Niin kauniita valokuvia sinulla ja kirjoitat mielestäni hyvällä tyylillä! Sait minusta vakkarilukijan. Olen kahden pienen prinsessan äiti ja on mukava seurailla muiden lapsiperheiden elämää näin blogien kautta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Marianne! :) Kiitos! :)
      Tervetuloa lukemaan blogiani, toivottavasti viihdyt! :)

      Poista
  9. Voi miten ihania koristeluita ym. pikkuinen varmasti viihtyi juhlissaan :)
    Mukavaa loppu odotusta

    VastaaPoista
  10. Hirveä juttu tuon kameran kanssa! Voivoi, mulla tulis ainakin kovat vieroitusoireet jos joutuisin ilman kameraa elelenään pidempään.

    Meilläkin vietettiin taannoin synttäreitä, ja siitä parin päivän päästä saatiinkin jo vauva syliin... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, minullakin on kamala kamerariippuvuus! :D Onneksi menee vakuutukseen! :)

      Oi miten ihana juttu, onnea kovasti koko perheelle!!! :) <3

      Poista
  11. Voi mikä ihana blogi, mitkä ihanat juhlat ja kuinka sama tilanne siellä masuasukin kanssa :) Kiitos kun olit käynyt jättämässä minulle kommentin <3

    Blogissani olisi sinulle haaste, jos et ole vielä sellaista saanut. Kiva jos otat vastaan! :)

    http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/11/arjen-luksusta-haaste

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi, ihana kuulla! :)
      Onnellista loppuodotusta ja voimia tulevaan koitokseen! :)

      Kiitos paljon haasteesta, tuota haastetta en olekkaan vielä saanut! :)

      Poista
  12. Miten multa on onnistunut menemään nämä juhlat ohitse?! Aivan ihanat juhlat, tarjottavat ja kuvat!! Siis vau!!! :) Niin kaunista!!! ♥

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan