Slider

Kurkkaus 2v synttärijuhlien valmisteluihin

2. marraskuuta 2013

 
Mukavaa lauantai iltaa kaikille! :)
 
Ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia jotka äänestitte blogini ehdolle Inspiration Blog Awardseihin! :) Kilpailusarjat ovat muoti, kauneus, lifestyle, sisutus ja ruoka. Saa kurkistaa-blogi kilpailee Lifestyle-sarjassa monen muun loistavan blogin kanssa. Suosikkiblogiasi voit käydä äänestämässä täällä. Kussakin sarjassa voi äänestää yhtä blogia.
 
Äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia blogijuhlaan.
 
Äänestysaikaa on 10.11.2013 saakka.
 
Tämä viikko on ollut tosi kiireinen ja en ole ehtinyt koneen ääressä oikein istua. Olo on myös ollut aika väsynyt, joka varmasti on merkki lähestyvästä synnytyksestä.
 
Meidän neiti täytti keskiviikkona 2 vuotta ja huomenna on tarkoitus juhlia pientä neitiä perheen ja ystävien kesken. Nämä kaksi vuotta ovat menneet kyllä todella nopeasti. Olo on samalla haikea ja onnellinen. Neiti on kasvanut kamalalla vauhdilla ja se äidin pieni vauva on enää vain muisto. Toistaalta olen hirveän onnellinen ja ylpeä siitä, miten ihana pieni tyttö neidistä onkaan kuoriutunut. Iloinen, kohtelias ja omatoiminen. Niin paljon asioita osataan ja halutaan tehdä jo itse ja äidin apua tarvitaan entistä vähemmän. On ihana tunne, kun äidin iso tyttö nukahtaa kuitenkin joskus vielä syliin, on se vielä kuitenkin sen verran pieni ;)
 
 
Alla olevassa kuvassa näkyy huomisten synttärijuhlien väriteemaa. Kuvausrekvisttana toimii siskoni kyläilemässä ollut vehnäterrieri :)
 
Tígeristä löytyi paljon kivoja juttuja! :)

 
Huomisesta juhlasta ja koristelusta on luvassa ihan oma postauksensa.
 
 
Oikein mukavaa lauantai iltaa!

 

4 kommenttia:

 1. Joo Tiger ihan paras :) Siellä oli muuten söpöjä sydän muffinsivuokia, ostin niitä " vähän " jemmaan :)
  Noita sydänkoristeita pitääkin hakea.. pompomeja ostin jo muutama kk takaperin säilöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, en missään nähnyt niitä muffinsivuokia. Onneksi kaapin kätköistä löytyi lopulta ihan mukiin menevät vuuat :)
   Pitääkin käydä siellä vähän useammin ja ostaa itsekkin jemmaan, niin usein tuntuu valikoima vaihtuvan ;)

   Poista
 2. Voi kun tuo teijän koiruus kuvassa on kuin nallekarhu.. =) Ihana! Meillä on kanssa oma teddybear täällä.. Niin joo ja Tigeriä meillä ei vielä Lappeenrannassa olekaan, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on siskon kyläilemässä ollut vehnäterrieri :)
   Toivottavasti tekin saatte Tigerin sinne lähiaikoina :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan