Slider

Ostohyvitys.fi tarjoaa ilmaisen suklaalevyn

8. marraskuuta 2013


Tänä vuonna olen tehnyt ja aion tehdä suurimman osan ostoksista verkkokauppojen kautta. Kahden pienen lapsen kanssa kaupoissa kiertely varsinkin jouluruuhkien aikaan ei nimittäin kuulosta kamalan houkuttelevalta :) Netissä myös hintojen vertailu on mukavan helppoa. Mikä parasta, nykyisin verkko-ostoksista saa myös rahaa takaisin, nimittäin Ostohyvitys.fi palvelun kautta.

Ostohyvitys on kaiken lisäksi täysin ilmainen verkkopalvelu. Palvelun käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä tekemällä verkko-ostoksensa palvelun kautta.
Kun on rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään sivustolle, tulee vain valita verkkokauppa, jossa haluaa asioida. Ostokset voi tehdä täysin normaaliin tapaan, mutta on muistettava että verkkokauppaan on mentävä ostohyvityksen verkkosivujen kautta, jotta ostosten seuranta onnistuu ja saa ostohyvitysmaksun. Näin saat siis rahaa takaisin kaikista Ostohyvitys.fi palvelun kautta tehdyistä ostoksista.

Ostohyvityksen määrä on joko prosenttiosuus ostosten summasta tai kiinteä euromäärä. Tarkemmat prosenttiosuudet ja euromäärät voi tarkistaa Osothyivtys.fi sivustolta, verkkokaupat kohdasta. Esimerkisi ostamalla 100 eurolla Nelly.com verkkokaupasta saat 11,5 euroa rahaa takaisin ostoksistasi.

Ostohyvitys.fi nettisivustoilta näkee kaikki mukana olevat verkkokaupat. Verkkokauppoja on myös helppo etsiä sivuston kautta, sillä ne on jaoteltu eri kategorioihin. Kaiken kaikkiaan bonusta voi saada noin 450 verkkokaupasta. Mukana palvelussa ovat mm. Prisma, Sokos, Zalando, Erätukku ja Lekmer.

Omalta sivuiltasi voit seurata tapahtumien ja maksujen tilaa. Kun tilitysraja täyttyy, voi maksun pyytää omalle pankkitilille. Maksettavan ostohyvityksen minmiraja on 15 euroa.


Ostohyvitys.fi Haluaa tarjota kaikille Saa kurkistaa blogin lukijoille ilmaisen Fazerin suklaalevyn kiitokseksi palvelun kokeilemisesta. Suklaalevyn saat, kun keräät ensimmäiset bonukset verkko-ostoksistasi Ostohyvitys.fi palvelun kautta. Ilmaisen suklaalevyn voit lunastaa tästä linkistä.


 Tässä siis kiva tapa tehdä ostoksia kerryttämällä lisää joululahjakassaa ;)


*Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi verkkosivuston kanssa

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla... olen nyt muutamana päivänä seikkaillut oikein kunnolla taas täällä blogeissa, ja ihanaa, kun tulee tällaisia helmiä vastaan:) Klikkauduin lukijaksi asti, jotta löydän taas helposti takaisin...

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan