Slider

Minikasvihuone vanhoista ikkunoista

25. elokuuta 2022

Yksi tämän kesän projekteista oli kokeilla rakentaa vanhoista ikkunoista minikasvihuone takapihalle. Ikkunoita jäi yli vielä melkoisesti, niin ehkä kokeilemme jossain vaiheessa rakentaa myös ihan kunnollisen kasvihuoneen. Tämän pienen kasvihuoneen rakentaminen oli ainakin hyvää harjoitusta tulevaisuutta ajatellen.

Kasvihuone on rakennettu neljästä ikkunasta. Sivuilla on yhdet ikkunat ja keskelle teimme ikkunoista pariovet. Perustus muurattiin K-Raudasta ostetuista antiikkitiilistä. Hyllylevyt tehtiin vesivanerista, jotta ne kestävät kukkaruukkujen alla mahdollista kosteutta. Katto on huopaa, kuten muissakin pihan rakennuksissa. Jos vastaan tulee kauniita vanhoja kattotiiliä, niin voi olla, että vaihdetaan vielä katolle sellaiset.


Kasvihuone löysi paikan autotallin takaseinältä takapihan puolelta. Kiva kun pitkällä päätyseinällä on nyt jokin katseenvangitsija, niin piha näyttää taas astetta viihtyisämmältä ja valmiimmalta.

Odotan kovasti ensi kevättä ja sitä, että pääsen istuttamaan kasveja ja kokeilemaan minikasvarin toimivuutta. Ajattelin, että syksyksi ja talveksi tuonne vuosi viritellä jonkun valosarjan ja laittaa vaikka jonkun puutarhatontun kurkkimaan ruukusta tms.

Mitäs tykkäät?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan