Slider

Loviisan Asuntomessut: Villa Havet

27. kesäkuuta 2022


Tiesitkö, että vuoden 2023 Asuntomessut järjestetään Loviisassa? Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva uusi merellinen asuinalue Loviisan itärannalla. Matkaa Loviisan torille on vain noin kilometrin verran, joten kaikki kaupungin palvelut löytyvät näppärästi kävelymatkan päästä. Alueelta aukeaa upeat näkymät vastarannalla sijaitsevaan vanhaan kaupunkiin ja harjumaisemaan.

 Kuningattarenrantaan on tulossa omakotitalojen lisäksi rivitaloja, yksi kerrostalo, sekä kelluvia taloja. Kymmenellä tontilla on oma ranta ja lähes kaikilta tonteilta avautuu merinäköala Loviisanlahdelle. Alueelle rakentuu rantapuisto, jonka varrelta löytyy mm. pienvenesatama ja liikunta- ja kulttuuritiloja. Kaava mahdollistaa myös kelluvan ulkouima-altaan saunoineen. Kokonaisuudessaan alueella on noin kaksi kilometriä merenrantaa. Alueesta tulee siis varmasti upea ja monipuolinen!

Minulle tarjoutui mahdollisuus päästä sisustamaan yhtä näistä tulevista Asuntomessukohteista ja tokihan näin hienoon mahdollisuuteen oli aivan pakko tarttua! Olen itse asiassa joskus haaveillutkin, että olisi mahtavaa päästä sisustamaan Asuntomessutaloa, joten olen hurjan innoissani ja otettu tästä tilaisuudesta. Suunnittelua on takana itse asiassa nyt jo useampia kuukausia. Olemme mm. pitäneet palavereja ja tehneet vierailuja pintamateriaaleja ja kalusteita tarjoaviin yrityksiin. Paljon on töitä ja päätöksiä vielä edessä, mutta uskon, että lopputuloksesta tulee hieno ja mikä tärkeintä, niin ennen kaikkea asukkaiden näköinen.

Talo on moderni kivitalo ja myös talon sisustus tulee olemaan tyyliltään modernia, selkeää, ajatonta ja vaaleaa. Talon suunnittelussa ja sisutuksessa tullaan ottamaan huomioon myös mm. ekologisuus, hyvä sisäilma ja perheen koiraharrastus. Materiaalien ja kalusteiden tulee olla siis kestäviä, allergiavapaita ja helppohoitoisia. Ympäristöystävällisyyttä tukee alueen sijainti keskustan palveluiden läheisyydessä. Keskustaan pääsee kävellen tai vaikka pyöräillen.

Kuva: Jämerä / 3D-kuvat Spiral One, Juha Nilsen

Kuva: Jämerä / 3D-kuvat Spiral One, Juha Nilsen

Kuva: Jämerä / 3D-kuvat Spiral One, Juha Nilsen

Tontti on omarantainen, hienolla paikalla ja sieltä avautuu kauniit näkymät merelle ja vastarannalle. Tontilla on rakennustyöt jo käynnistyneet ja sinne nousee kovaa vauhtia yksitasoinen Jämerän kivitalo. Talon lisäksi tontille rakennetaan sivurakennus, mitä tullaan käyttämään työskentelyyn, vieraiden majoitukseen ja kuntoiluun. Talo pystytetään nyt kevään ja kesän aikana ja sisätöiden kimppuun päästään syksyllä.

 Pääset lukemaan lisää talosta ja sen asukkaista Jämerän nettisivuilta.

Projektin etenemistä pääsee seuraamaan myös Instagramissa tilillä @villa_havet. Tulen toki päivittämään aina välillä myös omalla Instagram-tililläni sisältöä projektiin liittyen.


2 kommenttia:

  1. Talo näyttää upealle ja täytyypä käydä katsomassa linkistä tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hieno projekti. Uskon myös, että talosta tulee upea. :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan