Slider

Loviisan Asuntomessut: Kohde 17, Villa Havet

15. kesäkuuta 2023


Asuntomessut alkavat Loviisassa 7.7.2023 ja alueella käy kova kuhina, että kaikki on valmista messuvieraita varten. Kohteen 17, Villa Havet sisutus alkaa olemaan hyvällä mallilla ja ajattelin, että on kiva päivittää myös tänne pitkästä aikaa kuulumisia. Luvassa on myös kuvia, niin pääsette myös vähän jo kurkistamaan, että miltä kohteessa näyttää tällä hetkellä.

Tässä kodissa sisustuksen tavoitteena on ollut alusta saakka arjessa toimiva, asukkaiden tarpeisiin vastaava ja ennen kaikkea asukkaiden näköinen koti. Villa Havetissa on huomioitu perheen allergiat, harrastukset ja koirat. Valitut materiaalit ovat allergiaystävällisiä, ekologisia, laadukkaita, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Kohde on suunniteltu aikaa ja elämää kestäväksi.

Lasipöydät: Essis by Lasilinkki. Sänky ja sängynpääty: Finsoffat Oy. Kiintokalusteet: Noblessa Sete Oy. Hartsilattia: Belle Arti ja toteutus: Pittoresco. Valaisin: Vepsäläinen Oy. Seinälaatta: Caisla Oy.

Tulevien asukkaiden toiveena oli myös, että yksityiskohdat ja sisustus jatkaisivat talon arkkitehtuuria. Kiintokalusteiksi on valittu kalustemaisia ratkaisuja ajattoman ja vähäeleisen tunnelman luomiseksi ja vaaleita pintoja ryhdittävät mustat elementit, aivan kuten talon julkisivussakin.

Villa Havetista löytyy myös huonekaluja ja tuotteita, mitkä ovat varta vasten tähän kotiin suunniteltuja ja valmistettuja, kuten makuuhuoneen lasiset yöpöydät, sängynpääty ja olohuoneen Finsoffien Boho by Villa Havet sohva. Myös talon bioetanlitakka on tähän kohteeseen varta vasten suunniteltu ja sen tekee erikoiseksi se, että se kätkee sisäänsä kantavan pilarin. Ruokapöydän aterimista voit puolestaan bongata Villa Havet-nimikoinnnin.

Yksilöllisellä suunnittelulla tähän kotiin saatiin juuri oikean kokoiset ja arjessa toimivat kalusteet, mitkä palvelevat vielä vuosia messujen jälkeenkin. Myös kankaat on valittu sen mukaan, että ne toimivat koiraperheessä. Tekstiilien sävyt sointuvat myös kauniisti yhteen, jotta tähän kotiin saatiin luotua yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus.

 Olen valtavan otettu siitä, että sain olla mukana myös näiden suunnittelussa. Kiitos siitä!Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy myös kylpyhuone. Allaskaappi: Noblessa Sete Oy. Peili ja suihkuseinä: Suomen Lasitehdas Oy. Allas ja wc-istuin: Villeroy & Boch Gustavsberg Oy. Hanat: Axor / HansGrohe. Pyyhekuivaimet: INR Iconic Nordic Rooms Suomi. Laatat: Caisla Oy. Musta Hartsiseinä: Belle Arti ja toteutus: Pittoresco. Kulman riippuvalaisimet: Saas Instruments Oy.

Makuuhuoneeseen yhteydestä löytyy vaatehuone ja kylpyhuone. Näihin tiloihin asukkaat toivoivat hotellimaista tunnelmaa. Sitä lähdettiin toteuttamaan mm. Caislan näyttävien suurlaattojen ja suuren valopeilin avulla. Muhkeita ja pehmeitä pyyhkeitä unohtamatta.


Keittiö: Noblessa Sete Oy. Keittiön tasot. Tulikivi Oyj. Ruokapöytä, ruokapöydän tuolit, riippuvalaisin, sekä olohuoneen sohvapöytä: Vepsäläinen Oy / Jenni Stockus. Kattaus: Iittala ja JK Design. Aamiaiskaapin sisutusesineet ja takan päällä oleva simpukka: LSOY Koti. Sohva. Finsoffat Oy. Olohuoneen seinälaatta. Caisla Oy. Takka: Suomen Sisutustakka Oy.


Tässä vielä muutamia poimintoja, mihin tässä kohteessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota: 

- Kohteessa on käytetty näyttäviä Caislan suurlaattoja. Suurlaattaa löytyy kosteiden tilojen lisäksi myös olohuoneen tv-seinästä, sekä makuuhuoneesta sängynpäätyseinästä.
- Oma huone koirille ja koirien trimmausta varten.
- Sivurakennus vieraita, kuntoilua ja työntekoa varten.
- Kohde myötäilee Loviisanlahden rantaviivaa ja esteettömät ja upeat merimaisemat avautuvat kohteen suurista ikkunoista.
- Listaton talo; hartsilattia, listattomat väliovet ja liukuovet.
- Kiintokalusteiden korkeus 2,9-3,5 metriä. Huonekorkeus on hyödynnetty mahdollisimman hyvin.
-Sisustuksessa on käytetty aikaa kestäviä Design-klassikoita.


Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneille!


Lämpimästi tervetuloa vierailemaan
Loviisan Asuntomessuille kohteeseen 17, Villa Havet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan