Slider

Mikä tekee kodista kodin?

22. syyskuuta 2021


Mikä tekee kodista kodin? Milloin kyseessä ei ole pelkkä asunto, talo tai kämppä?

Itselleni koti on paikka minne on kiva aina palata ja sinne voi myös palata koska tahansa. Kotiin ikävöi kun sieltä on pois. Koti on myös paikka missä voi olla täysin oma itsensä ja olla rennosti, niin kuin itse haluaa. Kodissa mieli ja sielu lepää.

Haluan myös, että koti on oman näköinen. Sellainen paikka joka kuvastaa minua ja meidän perhettä. Sellainen paikka missä kaikkien on kiva olla ja viettää aikaa. 


Myös sisustus on osa kotia. Kodista löytyy kauniita ja rakkaita asioita ja esineitä, sellaisia jotka miellyttävät omaa silmää ja saavat iloiseksi.

Kotiin liittyy vahvasti myös sen asukkaat ja muistot. Rakkaat perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät ovat iso osa kotia. Kotiin liittyvät muistot liittyvät usein kodin asukkaisiin. Koti on täynnä tunteita.

Mikä saa sinun kodin tuntumaan kodilta?
Entäpä mikä on sinun lempipaikka kodissasi?

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallista <3

  Lempipaikka on hämyinen olohuone ja sohva :)

  VastaaPoista
 2. Onko mitään mahdollisuutta saada noita Pin it -räiskäleitä vähän pienemmällä, ne kun vie kuva-alasta melkoisen osuuden, joten kuvien sisällöt jää sivurooliin - häiritsevät suunnattomasti kun tulevat vielä yhtäkkiä, joten pitää yrittää nopeasti katsoa kuvat ennen niiden ilmaantumista.

  VastaaPoista
 3. Hei Kikka ja kiitos palautteestasi!
  Pin it-kuvake tulee kuvan päälle, jos hiiren osoitin on kuvan päällä tai se on käynyt kuvan päällä. Sen saa siirtymään liikuttamalla hiiren osoittimen toisen kuvan päälle. Täytyy tutkia jos sen saa pois jotenkin.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan