Slider

Kuulumisia

18. toukokuuta 2021


Sisustusrintamalla ei valitettavasti tällä hetkellä tapahdu oikein mitään, kun ajatukset karkaa pihahommien pariin ja ulkona onkin pari projektia jo käynnissä ja muutama uusi projekti odottaa vielä omaa vuoroaan.

Aloitettiin tämän kevään pihatyöt vanhan mansikkamaan uusimisella. Vanhan mansikkamaan tilalle on rakentumassa lavapuutarha, mikä alkaa olemaan jo aika hyvällä mallilla. Tämä pieni kasvulavapuutarha löytyy pihan takanurkasta. Lavapuutarhaan olen istuttanut mm. mansikkaa ja pensasmustikkaa. Yhteen lavoista istutin leikkokukkia. Ajattelin, että kukkia voi poimia sitten myös maljakkoon niin halutessaan. Pihalle on ilmestynyt myös pergola, minkä alle tehtiin pohja suodatinkankaasta, kivituhkasta ja laatoista. Olen myös lisännyt aurinkokennovaloja pihalle ja hommasimme lasten toiveesta pihalle myös ilmatäytteisen porealtaan. Altaalle on tarkoitus rakentaa vielä jonkinlainen alusta ja portaat. Olemme myös joutuneet muutamasta kohdasta paikkaamaan nurmikkoa, joten odottelen, että uusi nurmikko lähtee kasvamaan niin saa otettua pihasta sitten uusia kuvia.Meidän vanhempien makkaria olen kevään aikana sen verran päivittänyt, että ostin uuden päiväpeitteen ja Rustasta löytyi edullisesti kiva pieni messinginvärinen lamppu makuuhuoneen ikkunan eteen.

Ei ole muuten enää pitkä aika, niin tytöillä alkaa kesäloma koulusta. Meidän nuorimmainenkin täyttää kesäkuun alussa jo yhden vuoden. Vauva vuosi on mennyt todella nopeasti ja olen kyllä nauttinut kovasti, että saatiin minimies osaksi perhettämme. Hän on oikein tyytyväinen ja iloinen pieni ja nauttii kovasti kun saa touhuta sisarustensa kanssa. Sisarukset saavat hänestä myös irti parhaimmat naurut.

Kovasti odotan, että ilmat lämpenevät ja päästään nauttimaan kesästä omalla pihalla. Ehkä saadaan jo vähän jotain satoakin tänä kesänä.

- Minttu -


2 kommenttia:

 1. Hei, oletko mistä ostanut päiväpeiton? Aivan ihana! T. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitos paljon! Päiväpeitto on ostettu Unelmakoti Shopista. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan