Slider

Keskeneräisyyden sietäminen

10. marraskuuta 2020


Täällä on kaikki ylimääräinen aika, (mitä neljän lapsen, lemmikkien ja yrittäjämiehen kanssa samassa taloudessa asustellessa on varsin usein... heh) käytetty keskeneräisten projektien loppuun viemiseen, joten aika ei ole valitettavasti riittänyt tänne blogiin asti. Olen kyllä tuolla Instagramin puolella yrittänyt olla aktiivinen, joten kannattaa sekin pistää seurantaan.

Täällä on muutaman huonekalun paikka vaihtunut, olen maalannut seiniä ja sain vidoin rapsuteltua yhdestä vanhasta lipastostakin maalin pois. Oli muuten melkoisen hidasta puuhaa. Nuohooja kävi myös viime viikolla pyörähtämässä, niin nyt voi taas turvallisin mielin poltella takkaa. Jospa me saataisiin talvi tänä vuonna myös tänne Etelä-Suomeen, vaikka olen kyllä myös nauttinut kovasti viime päivien aurinkoisista ilmoistakin. Vielä olisi jonkun verran asioita listalla, jotka haluaisin ennen joulua hoitaa pois alta. Listalta löytyy mm. parin peilin kiinnittäminen seinälle ja eteiseen uudet naulakot. En pidä kovinkaan paljon keskeneräisyydestä, joten nautin siitä kun tekemättömien töiden listalta saa ruksia kohtia ylitse.


Vietetään tämä joulu kotona isovanhempien kanssa, joten ajattelin kokeilla tänä vuonna aloittaa joulufiilistelyn ajoissa ja ajan kanssa. On jotenkin hassua yhden päivän takia nähdä aina niin kauheasti vaivaa, joten olisi mukavampaa jos koristeista ehtisi nauttia vähän pidempään. Minusta jouluun valmistautumiseen oikeastaan kuuluu sellainen asteittainen valmistautuminen. Pikkuhiljaa hoidetaan tekemättömiä töitä pois alta ja koristellaan ja laitetaan kotia joulua varten kuntoon. Ehkä se on juuri se kaikenlainen valmisteleminen joka tuo sitä joulumieltä tullessaan. Olen nimittäin huomannut, että niinä vuosina jolloin joulun valmisteleminen on jäänyt vähäisemmälle, tai se on hoidettu kiireessä on joulutunnelmaan pääseminen ollut jollain lailla hankalampaa.

Ollaan muuten pian asuttu tässä kodissa kolme vuotta. Eka joulu meni aikamoisessa kaaoksessa, kun remontti oli kesken ja emme oikein olleet vielä ehtineet asettua taloksi. Ehkä senkin takia olen halunnut hoitaa keskeneräisiä juttuja nyt pois alta, kun tässä kolmen vuoden aikana on ollut melkein aina joku projekti päällä. Myös Koronan takia tämä vuosi on ollut tavallista raskaampi varmasti meille kaikille. Tavoitteena onkin siis yrittää nauttia tänä vuonna erityisen paljon joulunalusajasta ja joulusta. Rentoutua villasukat jalassa ja glögimuki kädessä ja lisäillä koristeita pikkuhiljaa. Pitäisi oppia myös sietämään paremmin keskeneräisyyttä, järjestää itselleen enemmän omaa aikaa ja olla kaikin puolin armollisempi itselleen. Näihin asioihin ajattelin yrittää panostaa enemmän siis jatkossa.

Joten toivottelen teillekin mukavia ja rentoja iltoja kynttilänvalossa!

-Minttu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan