Slider

Uusia tuulia

2. syyskuuta 2020


Nyt on aika sanoa kesälle heipat ja toivottaa syksy tervetulleeksi. Tämä kesä onkin ollut hyvin poikkeuksellinen. Matkan varrelle on mahtunut paljon ihania ja kauniita hetkiä, mutta myös päänvaivaa aiheuttavia, jännittäviä ja uudenlaisia hetkiä.

Loppuraskautta varjosti Korona-tilanne ja sen mukana tuomat rajoitukset. Mies ei päässyt mukaan sektioon, eikä vierailuja osastolla sallittu. Oli aluksi hyvin vaikea sulattaa sitä, ettei mies päässyt näkemään poikaansa, kun vasta sitten kun pääsimme kolmantena päivänä kotiin. Kyseessä on kuitenkin hyvin ainutlaatuinen tapahtuma. Olisin tietenkin myös itse kaivannut puolison tukea. Mutta eihän tilanteelle loppupeleissä voinut mitään, joten pakko oli vaan hyväksyä asia. Onneksi siinä vaihessa kun sen pienen suloisen ja vauvalta tuoksuvan nyytin saa syliinsä, niin kaikki muu ympärillä unohtuu. Siitä alkaa yhteinen ikimuitoinen retki ja katse suuntautuu tiukasti kohti tulevaisuutta, onnenkyyneleet silmäkulmissa. Ja pääasia oli kuitenkin se, että saimme terveen ja aivan täydellisen pienen pojan syliimme.

Kesän kohokohta oli siis tietenkin se, kun pitkä odotus palkittiin ja saimme rakkaan pienen poikamme osaksi perhettämme. Tämä minityyppi on aivan valloittava tapaus ja koko perhe on ottanut hänet hienosti vastaan. Veljesten välille on muodostunut todella lämmin, hellä ja ainutlaatuinen side ja sen rakentumista on ollut ilo seurata. Pienempi pojista ihailee kovasti isoveljeään ja isompi ihailee pienempää. Isoveli saa pienemmän aina hyvälle tuulelle ja juttelee hänelle niin kauniisti. Olen ihan uskomattoman kiitollinen siitä, miten hyvin kaikki on sujunut ainakin toistaiseksi vauvan kanssa. Itsekin jaksaa hyvin, kun vauva on tyytyväinen ja nukkuu hyvin.

Loppukesästä pääsimme viettämään ristiäisiä kauniissa säässä. Samalla juhlittiin myös neljä vuotiasta isoveljeä. Juhlat sattuivat niin lähekkäin, että oli helpompi yhdistää ne samalle päivälle ja tämä osoittautuikin oikein hyväksi päätökseksi. Oli muuten hurjan hankalaa keksiä pojalle nimi, mutta saatiin lopulta kasaan sellaiset nimet jotka olivat molempien mieleen. Jokainen nimistä on kaunis ja meille merkityksellinen.

Miehen työtilanne muuttui myös aika lailla, kun hän päätti ryhtyä yrittäjäksi. Voitte uskoa, että oli melkoinen show yrittää järjestää yritykselle rahoitusta keskellä Korona-tilannetta. Ahkeruus kuitenkin palkittiin ja se rahoituksen kansaan saaminen onnistui lopulta hienosti. Erilainen ja mielenkiintoinen syksy on siis luvassa.

Mukavaa syksyn alkua sinulle!

P.S. Nuo kalanruotokuvioisen leikkuulaudan päällä näkyvät tuikkukipot ja tuon pienen maljakon löysin viikonloppuna kirppikseltä. Heinät keräsin tien varresta samalla kun menimme poikien kanssa siskon koulubussia vastaan.


2 kommenttia:

 1. Kyllä kulunut vuosi jää hyvin poikkeuksellisena mieleiimme ja varmasti sinulla tuo synnytys ilman miestä jne päällimmäisenä. Onneksi kaikki meni hyvi ja pääsitte tutustumaan pieneen ihmiseen yhdessä kotona.
  Ihanaa syksyä teidän koko perheelel! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti. On ollut hyvin erilainen vuosi varmasti meille jokaiselle. Kiitos paljon! Sitä samaa myös sinne! <3

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan