Slider

Kirppislöytöjä ja kuulumisia

22. maaliskuuta 2020


Maailmalla valitsee melkoisen hurja tilanne, joten nyt onkin erittäin tärkeää, että omassa kodissa on hyvä ja mukava olla. Itse olen lasten kanssa päivisin kotona, ja yritän opettaa parhaani mukaan eskarilaiselle ja koululaiselle uusia taitoja opettajien ohjeistuksella. Lasten mummi on toiminut ala-astella opettajana, joten häneltä saa myös tarvittaessa tukea opiskeluun, mikä on suuri rikkaus. Vaikka välimatka mummin kanssa on pitkä, niin kuvapuhelulla onnistuu mukavasti yhteydenpito ja läksyjenkin tekeminen.  Mieskin tekee työt nyt etänä kotoa käsin. On hienoa, että tänä päivänä monella on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Netti helpottaa myös lasten opiskelua ja moni sovellus onkin muuttunut nyt maksuttomaksi, jotta lasten olisi helpompi ja mukavampi opiskella.

Monessa lapsiperheessä on varmasti aika vastaavanlainen tilanne parasta aikaa päällä. Opetellaan uudenlaista arkea ja yritetään saada kaikki toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän kaiken keskellä on ollut mukava huomata kuinka ihmiset tukevat ja tarjoavat apuaan toisilleen. Pidetään siitä kiinni.
Raskaudessa on menossa viimeinen kolmannes ja laskettuun aikaan on reilu 2 kk aikaa. Pitäisi alkaa pikkuhiljaa käymään läpi pieniä vaatteita ja taitella ne kaappiin valmiiksi odottamaan tulevaa vauvaa. Olen vauvalle lähinnä vasta vähän vaatteita ostanut valmiiksi. Sillon tällöin jos kirppiksellä on tullut jotain siistejä ja kivoja vaatteita vastaan. Vauvoille löytyy ihan uuden näköisiä vaatteita kirpputoreilta ja ostankin lähinnä sellaisia vaatteita, jotka näyttävät lähes uusilta. Niillä on silloin vielä pitkä käyttöikä edessä. Tällä hetkellä taitaa olla kirppistelyt kuitenkin ohitse, sillä moni kirpputori on sulkenut ovensa, mikä onkin varmasti oikein hyvä, mutta varmasti myös monelle yrittäjälle vaikea ja raskas päätös.

Vaunut, turvakaukalo ja sänky meiltä jo löytyykin, ja loput tarvittavat asiat voikin sitten tilata vaikka netistä tai hakea ihan ruokakaupasta. Tuntuu siltä. että jokaisen lapsen kohdalla selviää aina entistä vähemmällä tavaramäärällä siitä vauva-ajasta. Ensimmäisen kohdalla tuli hankittua ihan liikaa kaikkea, mutta se taitaa kuulua asiaan. 

Nyt en ole käynyt pitkään aikaan siis kirppiksillä, mutta olen talven aikana löytänyt mm. kuvassa näkyvän rottinkituolin 10 eurolla, mustan tuunaamani kaapin päällä olevan lasisen pöytävalaisimen viidellä eurolla ja Tivoli Audion radio on kahden euron löytö viime kesältä. Olen törmännyt lehtijuttuihin, joissa moni kertoo, että on nyt innostunut remontoimaan tai laittamaan kotia entistä mieluisammaksi. Nyt onkin varmasti hyvä aika vaikka tarttua niihin varastossa odottaviin kirppislöytö projekteihin ja suunnata ajatukset jonnekin muualle edes hetkeksi. Ihailla omien käsien jälkeä ja nauttia siitä omasta kodista ja sen tuomasta turvasta.

♥ Kaikkea hyvää teille! 


4 kommenttia:

 1. Tuo musta kaappi on kyllä hieno. Ja, muutenkin teidän koti näyttää todella kauniilta.

  Täällä myös ollaan etätöissä ja lapset etäkoulussa. Pikkuhiljaa rytmi päiviin löytyy ja jokainen saa tehtyä työnsä sekä koulutehtävänsä rauhassa.

  Tsemppiä ja pysytäänhän terveinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa kauniista sanoistasi! :)

   Olen kanssa huomannut, että päivä päivältä helpottaa, kun alkaa löytymään se oma tapa tehdä asiat ja juuri se rytmi päiviin.

   Tsemppiä myös sinne ja kaikkea hyvää! <3

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan