Slider

Lämpöä sisustukseen koreilla ja voita liput Loviisan wanhat talot-tapahtumaan.

15. elokuuta 2019


Olohuoneen oranssinruksea kakluuni on melko näkyvä elementti kodissamme. Se näkyy lähes joka suunnasta, sillä meillä on kodissa niin paljon avointa tilaa. Olen yrittänyt löytää kotiin esineitä, joissa toistuisi sama värimaailma, jotta kokonaisuudesta tulisi yhteinäinen ja jotta kakluuni, sulautuu muuhun sisustukseen.

Kirppikseltä on tarttunut mukaan erilaisia koreja, jotka toistavat kakluunin sävyjä kauniisti. Naulasin peilin ympärille koreja kiinni ja eteisen peilipiirongin päälle löytyi myöskin kiva vanha hattu, jonka kiinnitin myös seinälle. Nämä pienet ja edulliset ostokset toivat kotiin rentoa ja hieman boheemia skandinaavista henkeä. Semmoista kivaa rantamökki fiilistä. Korien sävyt sopivat kivasti myös ruokapöytämme kanssa yhteen, mikä sekin löytyy hyvin näkyvältä paikalta kodistamme.Sain jatkettua seinän maalausurakkaa myös näille kuvissa näkyville seinille. Yläosa seinästä on maalattu Tikkurilan 1902 sävyllä, mikä on vihreään taittava harmaa. Sävy löytyy Tikkurilan Deco Grey-värikartasta. Maalina tietenkin täyshimmeä Harmony, joka jättää kauniin mattaisen pinnan.

 Kodin sisustus alkaa pikkuhiljaa tuntumaan entistä valmiimmalta ja palaset alkavat loksahtelemaan kohdalleen. Ei se taida varmaan koskaan olla täysin valmis, mutta se onkin ehkä se sisustamisen paras puoli. Aina voi parantaa ja kehittää itseään, ja opia ja oivaltaa jotain uutta. Se tuo tullessaan mukavan onnistumisen tunteen.

Meillä alkoi vanhimmalla tytöllä kakkosluokka eilen. Keskimmäisellä olisi alkanut esikoulu, mutta hän on ollut vatsataudissa vatsataudissa. Ensi viikolla hänkin jo sitten pääsee aloittamaan esikoulun, kun sitä niin kovasti odottaa. Taksi tulee hakemaan pihasta ja tuo takaisin kotipihalle esikoulun päätyttyä, mikä on mukava ja turvallinen alku esikoulutaipaleelle.

Miten teillä on sujunut paluu arkeen?

Jos haluat muuten voittaa liput Loviisan Wanhat Talot-tapahtumaan, niin käy Saa kurkistaa blogin Fb-sivuilla osallistumassa rakkennekeiden arvontaan. Edellisestä postauksesta löydät lisää tietoa ja kuvia Lwt-tapahtumasta.

1 kommentti:

  1. Onpas kiva idea noi korit seinillä. Niitä on näkynyt viimeiaikoina enemmänkin. Halajaisin tekemään sellaiasta asetelmaa niistä jossain vaiheessa, pitää vaan ensin haalia koreja.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan