Slider

Bårastapeter Flora kodinhoitohuoneessa

5. toukokuuta 2018


Yksi tämän kodin parhaita puolia on tilava kodinhoitohuone. Kodinhoitohuone helpottaa viisihenkisessä perheessä kiitettävästi arkea. Sen ymmärtää vasta nyt kunnolla, kun omistaa ensimmäistä kertaa kodinhoitohuoneen. Kodinhoitohuoneesta on käynti takapihalle, sekä kylpyhuoneeseen ja saunaan. Kylpytiloissa ja kodinhoitohuoneessa päätimme tehdä vain pientä pintaremonttia, sillä tilat ovat sen verran siistissä kunnossa ettei mitään isoa remonttia olisi ollut vielä kannattavaa alkaa tekemään.


Kodinhoitohuoneen ilme raikastui jo mukavasti uudella vaaleammalla tapetilla. Aikaisempi tummanpunainen tapetti vaihtui Bårastapeter Flora-kukkatapettiin. Tapetissa toistuvat kivasti samat värit mitä kylpytilosta ja kodinhoitohuoneesta löytyy. Kylpyhuoneeseen menevä ovi on nimittäin punainen, kylpyhuoneen seinälaatat vihreät ja keltaisisa kukissa on samaa lämpöä mitä kodinhoitohuoneen lämpöisen valkoisissa seinälaatoissa. Vaihdoimme samassa syssyssä myös vanhat ruskeat jalkalistat korkeampiin valkoisiin. Tarkoitus olisi vielä käydä valkoisella saumakynällä laattojen saumat tai voi olla, että maalaan laatat jossain vaiheessa jopa kaakelimaalilla. Olen jo pidemmän aikaa halunut päästä kokeilemaan kaakelimaalia. Tässä tilassa maalipintakaan ei joutuisi kovin kovalle koetukselle. Katsotaan sitten uudestaan, kun aikaa ja intoa löytyy. Tällä hetkellä ajatukset ja voimat kohdistuvat keskeneräiseen pihaan ja autotalliin.


Kodinhoitohuoneessa ei ollut minkäännäköistä kaappitilaa, joten kävimme ostamassa sinne Ikeasta valkoiset Bestå-kaapit. Kaappeihin sain kaikki pyyhkeet ja siivosvälineet ja -aineet piiloon. Kaappien päälle jää myös tarpeellista laskutilaa. Pesutornin ja kuivausrummun ympärille olemme ajatelleet rakentaa vielä jossain vaiheessa jonkinnäköisen liukuoviseinämän, mikä rauhottaisi tilan ilmettä entisestään. Kattovalaisimen tilasin Ellokselta. Olin alunperin ajatellut valaisinta makkarin ikkunan edessä olevaan tyhjään pistokepaikkaan. Tänne se sopii kuitenkin niin hyvin, että en raaski sitä enää siirtää.

Tässä vielä kuva vanhasta tapetista.


Kyllä sitä pienilläkin jutuilla voi saada ison muutoksen aikaan.
Vai mitä olet mieltä?


2 kommenttia:

  1. Nuo korkeat valkoiset lattialistat on kyllä hienot! Mikä laatta teillä on kodinhoitohuoneen lattialla? Näyttää upealta. Meillä Kuopiossa olisi remontoitava asuntoa. Kodinhoitohuone ainakin menee remonttiin lattioita ja seiniä myöten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Minna! Lattialistat on ostettu K-Raudasta. Vaihdettiin ne silloin kun ostettiin talo. Täällä oli aikaisemmin tummanruskeat jalkalistat. En valitettavasti osaa kertoa Kodinhoitohuoneen lattialaatan tietoja. Tsemppiä sinne remonttiin! :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan