Slider

Sopii kuin valettu

27. maaliskuuta 2018Työhuoneen ja meidän huoneemme väliin jää seinänpätkä, mikä näyttää tyhjänä vähän turhan paljaalta, eikä siten myöskään kovin kodikkaalta. Innostuin siirtelemään huonekaluja, ja tytön huoneessa ollut edellisestäkin asunnosta löytynyt Bestå vaihtoi paikkaa tällä paikalla aikaisemmin olleen pienemmän harmaan kaapin kanssa. Bestå mahtui ovilistojen väliin ihan millilleen. Kävi siis ihan loistava tuuri! Edellisen kotimme ruokahuoneen seinällä roikkunut pyöreä peili pääsi myöskin autotallista seinälle. Pidän kovasti siitä miten peilistä heijastuu vastapäinen ruskea seinä, sekä Artekin Mehiläispesä-valaisin.

Edelliseeen kirppis-postaukseen viitaten, niin lähes kaikki tämänkin tason päältä löytyneistä tavaroista ovat kirppislöytöjä. Ainoastaan keskellä olevan Annon lasipurkin ja Happy Lights-pallovalot olen ostanut uutena. Olen ihan heikkona kaikkiin kauniisiin lasiesineisiin. Tälläkin hetkellä metsästän vanhoja lasitölkkejä ja pulloja keittiöön ja olohuoneen ikkunalaudalle.


Meillä oli edellisellä viikolla lasten mummi miehensä kanssa käymässä. Otimme rennosti ja vietimme laatuaikaa yhdessä. Näemme vain muutaman kerran vuodessa pitkän välimatkan takia, niin yhteisestä ajasta pitää yrittää ottaa kaikki irti silloin kun siihen on mahdollisuus. Blogi ja Instagramkin saivat täten olla pienellä tauolla. Viikonloppu tulikin sitten taas käytettyä hyvinkin tehokkaasti, sillä myöskin olohuoneessa tapahtui muutoksia. Saimme myös ruokailutilan verhotangon ja verhot paikoilleen. Keittiöön odotamme enää yhtä juttua, sitten sekin on valmis ja saan siitäkin vihdoin lisättyä kuvia ja juttua tänne blogiin.


Ulkona paistaa aurinko ja se lämmittää jo tosi mukavasti. Ollaan saatu pihaa ja autotalliakin siistittyä. Kevättä ja kesää odottaakin sitten joskus kesken jääneen autotallin loppuun rakentaminen, aidan pystytys, pihan siistimistä ja istutusten laittoa. Myös uutta maalia olisi tarkoitus sutia pintaan mutta se, että missä mittakaavassa on vielä mietinnässä. Eli sitten kun sisällä projektit loppuvat, niin ulkona ne vasta alkavat. Paljon parisuhdeaikaa ja ihan hauskaa yhdessä tekemistä miehen kanssa on siis tiedossa. :D

Oikein aurinkoista päivää kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus. Ja, ihanan ison lasipullon olet onnistunut hankkimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Lasipullo on löytö kierrätyskeskuksesta. Taisin maksaa siitä 15 euroa, eli aika edullisesti sain sen matkaan. :)

   Poista
 3. Moi! Saako udella mistä tuo ihana pyöreä peili on löydetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Tottakai. :) Peili on ostettu Ikeasta muutama vuosi takaperin. :)

   Poista
 4. Kaunista! Tutulle kuullostaa, että keväällä ja kesällä tiedossa kesken jääneitä projekteja. Jospa se kevät pian tulisi niin pääsisi aloittamaan :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös näitä Bestå hyllyjä neljänä kappaleena eri kohtaa kodissa. Ovat kyllä käteviä. Kaapin ovien taa saa myös talteen tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosiaan käteviä. Sopivat moneen paikkaan ja moneen erilaiseen käyttöön. Sisälle mahtuu tosi mukavasti tavaraa.

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan