Slider

Kevään värejä olohuoneeseen

10. helmikuuta 2017


Blogini löytyy nyt nopeammin ja helpommin ihan omasta osoitteesta, eli www.saakurkistaa.fi. Vanha blogspot.fi päättäinen osoite toimii myös edelleen uudelleenohjauksella. Uusi osoite ei siis vaadi sen ihmeempiä toimenpiteitä, eikä sitä tarvitse lukulistalle päivittää jotta blogia pystyy seuraamaan.

Aurinko on paistanut nyt useampana päivänä ja ajatukset karkaavat väkisinkin kevääseen. Kotikin alkoi kaipaamaan jo keväisempää ilmettä, ja ikkunatkin kaipaisivat kovasti pesua... Päätin että haluan tänä keväänä vähän väriä kotiin. Sitä on helppo ja nopea saada lisää tekstiileillä, joten pistin uudet tyynynpäälliset tilaukseen. Sisustustyynyjä kun ei taida koskaan olla liikaa, eihän? ;)


Päädyin googlailemaan suoraan Linum:in tyynynpäällisiä, sillä minussa niissä on ihan loistava hinta-laatusuhde. Päälliset ovat kestäneet todella hyvin pesua ja ne ovat paksua kestävää kangasta. Luotto merkkiin on siis kova.

Ihastuin vaaleanpuinaisiin ja sinapinkeltaisiin päällisiin, ja klikkasin neljä uutta päällistä ostoskoriin. Tyynynpäälliset ovat Sisutusliike Contry Whitesta, mutta Linumin päällisiä löytyy myös monesta muustakin sisustusliikkeestä. Esimerkiksi Stockmannilta.

Uudistuneeseen olohuoneeseen piti tietenkin saada myös tuoreita kukkia viikonlopun kunniaksi.

Mitäs pidätte? Näyttääkö teistä keväisemmältä?

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Oikein suloinen kevätolkkari sulla. Itse myös tykkään Linumin tuotteista. Tarviin tuollaisen ison tähden. Mistä sun on ostettu? Kiitos etukäteen vastauksesta. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva!

   Peltitähden olen ostanut muutama vuosi sitten Kodin1:stä. Nyt en muista nähneeni vastaavanlaisia tähtiä vähään aikaan missään. Jostain sisustusliikkeestä voisi varmaan löytyä.

   Kiitos samoin!

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan