Slider

Finform ja Porvoo-juliste

16. helmikuuta 2017


Kävimme ystävänpäivän iltana pienellä blogiporukalla tutustumassa uuteen Porvoolaiseen sisustusliikkeeseen Finformiin. Liike löytyy Porvoon keskustasta läheltä linja-autoasemaa, osoitteesta Lundinkatu 7. Finform on kaivattu lisä Porvooseen, sillä sen valikoima poikkeaa muista paikallisista sisustusliikkeistä modernilla ja trendikkäällä valikoimallaan.


Finformista löytyy koriste-esineiden, astioiden, julisteiden, herkkujen ja tekstiilien lisäksi myös pieniä kivoja juttuja lastenhuoneeseen, sekä tuoreita kukkia. Minusta kukat ovat loistava lisä, sillä viherkasvit ja kukat ovat ehdottomasti osa sisustusta. Leikkokukkakimppujen ja viherkasvien lisäksi myynnissä oli myös kauniita Magnolian ja Eukalyptuksen oksia.

Liikkeen julistevalikoima on monipuolinen ja osa julisteista on valmiiksi kehystettyjä, joten kehyksiäkään ei tarvitse lähteä erikseen metsästämään ja näin julisteet saa nopeasti seinälle. Saimme kotiin viemisiksi Porvoo-aiheiset julisteet ja taivaallista By Johan Bülowin Lakritsia, mitä on kyllä aivan pakko hakea lisää! Porvoo-juliste sopii tänne kotiimme kun nenä päähän, sillä asummehan porvoossa ja minäkin olen asunut täällä koko ikäni. 

Kiitos vielä Finformin Jutalle ystävällisyydestä ja mukavasta illasta.
Tässä liikkeessä aion varmasti piipahtaa uudemmankin kerran!

Lundinkatu 7, 06100 Porvoo
Phone: 040 5163020
Email: info@finform.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan