Slider

Muovikuusi ja jouluun valmistautumista

7. joulukuuta 2016


Pystytimme lasten pyynnöstä viikonloppuna kuusen ruokahuoneen nurkkaan. Laskeskelin että tämä taitaa olla jo seitsemäs vuosi kun tuo Stockmannilta ostettu joulukuusi pystytetään. Kuusi on ollut helppo kasata ja purkaa, ja se on säilynyt uutta vastaavassa kunnossa. Muovisessa kuusessa on monia hyviä etuja. Sen voi ottaa huoletta ajoissa sisälle kun se ei ala karisemaan, eikä sitä tarvitse kastella. Eihän se aidon kuusen tuoksua korvaa, mutta koska olen allerginen kuuselle on muovinen kuusi ollut hyvä ratkaisu.


Mies kiinnitti kaapin oviin pienet naulat johon sain nuo kuusikranssit roikkumaan. Kranssit on ostettu Ikeasta vuosi sitten. Ne ovat kyllä olleet kivat ja käyttämahdollisuuskia on niin monia. Viime vuonna kranssit olivat pöydän päällä ja niiden keskellä oli lasiset kynttilälyhdyt. Pieni ripaus punaistakin tuli kuitenkin kotiin, kun löysin paikallisesta sekatavaramarketista huopanauhaa kransseihin. Muuten taidetaan mennä samanlaisella valkoharmaalla linjalla mitä edellisinäkin jouluna.


Nyt on täälläkin sitten jo vähän joulun tunnelmaa kotona. Vielä odotellaan että saataisiin lunta maahan.

Löytyykö sinun kodistasi jo kuusi? Muovinen vaiko aito?

Oikein mukavaa keskiviikko iltaa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Aito, mutta jos olisin allerginen niin sitten tekokuusi. Vielä ei meiltä kuusta löydy, mutta piakkoin käydään hakemassa isäni metsästä ja koristellaan sitten aaton aattona :) Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Muovisella mennään täälläkin, mutta kyllä sillä mukavasti tunnelmaa saa. Aitoa kuusta haistellaan sitten aattona vanhempien luona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoviset ovat yllättävän kivan näköisiä nykyään. :)
   Mukavaa joulun odotusta! :)

   Poista
 3. Kauniit kuvat! Täällä poikien perinteenä on käydä pappan kanssa kuusimetsällä, joten aito kuusi koristaa meidän olohuonetta sitten joulunpyhinä.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan