Slider

Kenkäpenkki eteiseen

30. marraskuuta 2016


Eteisemme on aika pieni ja kapea, joten sen sisustaminen on ollut aina haastavaa. Varsinkin kenkien, lapasten ja pipojen säilyttäminen on aiheuttanut päänvaivaa. Miehen isä on tunnetusti taitava tekemään puutöitä, joten hän ottikin tehtäväkseen rakentaa eteiseen uuden penkin.


Penkki rakentuu kahdesta vanerisesta laatikosta, joten penkkiä on tarvittaessa helpompi siirrellä ja laatikoita voi käyttää myös erikseen. Toisesesta laatikosta löytyy kaikki kengät, ja toisen laatikon sisältä löytyy korit asusteille.


Vetimiksi tilasin netistä nahkaiset Loop vetimet, joiden keskellä on kuparinvärinen "nappi". Öljysin laatikot myös pariin kertaan, jotte ne hylkivät likaa paremmin. Öljyäminen muutti vanerin pinnan myös hieman lämpöisemmän sävyseksi, joten nyt penkki sopii paremmin noiden Muuton Dots Ripustimien pariksi.

Eteinen pysyy nyt paljon siistimpänä ja tavarat on helpompi löytää, kun kaikelle on oma paikkansa. Tällainen tuunaus tällä kertaa. Mitä pidätte?

Mukavaa marraskuun viimeistä päivää kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen! Millähän ihmeellä meidänkin eteisestä sais jotenkin ihmismäisen näköisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :)
   Joku kiva säilytysratkaisu, niin sillä pääsee jo kivasti eteenpäin. Tuo meidänkin eteinen on väillä kaukana ihmismäisyydestä, kun lapset tulevat sisälle ja riisuvat ha heittävät lumiset vaatteet ties minne... :D

   Poista
 2. Onpa hauskasti toteutettu kenkäpenkki ja sopii todella hyvin teidän kotiinne. :) Muuton ripustimet viimeistelee eteisen hienosti! :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan