Slider

Uusi olohuoneen matto & Syreenit

31. toukokuuta 2016


Kaipasin olohuoneeseen kesäksi keveämpää ja vaaleampaa mattoa ja kerrankin kävi hyvä tuuri, sillä tein Elloksen verkkokaupasta loistavan löydön -60% alennuksella. Kyseessä on Elloksen Bryne-villamatto*, jonka klikkasin ostoskoriin reilu viikko sitten kun kaikista poistomyyntituotteista sai 30% lisäalennuksen.


Matolla on kokoa 160x230cm. Se on ihan mukavan kokoinen, mutta silti kevyt kantaa ulos tuulettamista varten. Aikaisemmin lattialla ollut hieman isompi Linie Designin Surface-matto odottaa kovasti pesua ja se pääsee todennäköisesti takaisin lattialle sitten syksyllä kun kotiin kaivataan lisää lämpöä ja pehmeyttä. Surface matto on huomattavasti paksumpi ja painavampi kuin mitä tämä Elloksen matto ja sen kantamiseen ja pesemiseen tarvitaankin kaksi ihmistä. Tämmöinen kevyempi matto on mukavampi ja helpompi hoidettava näillä helteillä ja varsinkin nyt kun olen raskaana.

Matto on väreiltään siniharmaa/luonnonvalkoinen muttei minusta silti "riitele" liikaa
valkoisen lattian tai harmaan seinän kanssa. Matto toi olohuoneeseen mukavasti uutta ilmettä ja kuvio on jollain tavalla hyvin kodikas, eikä yhtään liian levoton.


Ulkona on niin kaunista kun syreenipensaat ja kielot kukkivat, ja siitä innostuneena päätin tuoda luonnonkauneutta myös sisälle nappaamalla muutaman oksan pihan Syreenipensaista. Tuo olohuoneen pöydällä näkyvä Muuton harmaa Elevated maljakkoon ollut muuten kovassa käytössä ja olen siihen edelleen kovin ihastunut. :)


Mitä pidätte mattolöydöstäni? Hitti vaiko huti?


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.


8 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan