Slider

Häät & Ristiäiset: teema & värit

21. huhtikuuta 2016


Kuten kuvasta voi varmasti päällä on täällä innostuttu jo jonkin verran tulevien juhlien suunnittelemisesta ja askartelustakin, ja ne ovatkin vieneet täysin mennessään. :) Juhlien tyyli tulee olemaan melko romanttinen ja väreinä on valkoisen rinnalla vaaleansinistä ja ruskeaa. Oman lisähaasteensa suunnitteluun tuo se etten halua että koristelu on liian ristiäismäinen tai turhan häämainen, vaan jotain neutraalia ja siltä väliltä.

Kuvan vasemmassa reunassa näkyy askartelemani kutsukortti mistä tulikin lopulta yllättävän kiva. :) Kortin sisäpuolelle olisi tarkoitus vielä tulostaa siniselle kartongille päivän ohjelma ja kannen lappuun tulee vielä jonkinnäköinen teksti.

Pöytänumerot ja siniraidalliset paperipussit tilasin Decora Housen verkkokaupasta. Oikeassa reunassa oleva lasipullo tarttui mukaan Ikeasta. Lasipullon ympärille kiinitin kaksipuoleisella teipillä palan kutsukortissakin käyttämääni pitsiä ja ympärille kieputin vielä pari kierrosta juttinarua. Pitsillä ja juuttinarulla saa jo paljon ilmettä aikaiseksi pienellä vaivalla ja myös hyvin edullisesti.

Kävimme katsomassa juhlapaikkaa ja se oli oikein kiva ja tunnelmallinen. Tila on aika kompaktin kokoinen, joten mitään hirveän runsaita koristeluita ei tilaan pysty tekemään ja kaikki ylimääräinen on karsittava pois. En myöskään halua että juhlista jäisi jälkeen hirveästi turhaa "rojua", joten yritän kiinnittää erityistä huomiota siihen että suurin osa koristeista olisi kierrätettävissä. :) Juhlapaikassa on kuusi pyöreää pöytää joihin pitäisi vielä löytää sopivat pöytäliinat. Myös kattauksen suunnitteleminen on vielä työn alla ja pöytien keskelle pitäisi keksiä jonkinnäköiset asetelmat, todennäköisesti kukista. Päässä on onneksi hirveästi ideoita, pitäisi vaan osata päättää ne parhaimmat... :D

Juhlien suunnitteleminen on ollut hurjan hauskaa ja se on tuonnut myös mukavaa vaihtelua arjen keskelle. Olen myös tosi tyytyväinen siitä, että olen ajoissa liikkeellä jottei kaikki kasaannu viimeisille viikoille jolloin pieni on jo sylissä. 


Mukavaa viikonjatkoa kaikille! :)2 kommenttia:

  1. Näyttääpä suloiselta! Ja oikein hyvin yhdistyvat juhlan molemmat puolet ilman, että kumpikaan voittaa toista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari kommentistasi! :) Lisää sinistä kataukseen tulee ainakin vielä lautasliinoista. :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan