Slider

Uutta ilmettä kotiin julisteilla ja -15% alennus blogin lukijoille

1. joulukuuta 2015


Sanotaan, että julisteilla saa helposti muutettua huoneen ilmettä. Pääsin testaamaan tätä käytännössä kun Desenio.fi verkkokaupasta otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä.

 Desenio-fi tarjoaa laajan ja edullisen valikoiman julisteita. Desenion julisteet ovat joko heidän omien suunnitttelijoidensa kädenjälkeä tai taiteilijoilta eri puolilta maailmaa. Pääasia on että julisteet eivät ole massatuotantoa, ja että tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti. Tilaaminen onnistuu myös helposti verkkokaupan kautta ja toimitusajat ovat nopeita.


Keskimmäisellä hyllyllä näkyvän metsäjulisteen löydät täältä, kukkajuliste löytyy täältä ja alimman hyllyn tekstijuliste löytyy täältä. Naisen kasvoja esittävän piirroksen löydät puolestaan täältä.


Kuvassa näkyvän New York julisteen löydät täältä.

Desenion sivuilta löytyy upeiden inspiraatiovalokuvien lisäksi ja myös kuvalliset ja selkeät ohjeet siitä, miten taulut voi seinälle tai hyllylle asetella. Kollaasimalleissa (16 kpl) näkyy mm. kehysten mitat ja kunkin kollaasin tarvitsema tila. Oli mukavaa kun pystyin sunnuntaina Ikean kehystenhaku reissulla vinkkaamaan kehysosaston lattialle kollaasia rakentavalle parille, että Desenion sivuilta löytyy valmiit mallikuvat. :)

Julisteita on saatavana aina koosta 13x18 cm jopa kokoon 70x100 cm asti. On hienoa että julisteet ovat vakion kokoisia, jotta kehysten löytäminen on helppoa ja vaivatonta.

Julisteet ovat siitä kiva sisutuselementti, että ne vievät vähän tilaa ja niiden säilyttäminen on helppoa. Ei siis haittaa vaikka julisteita olisi varastossa useampi, jolloin niitä voi vaihtaa vaikka vuodenajan tai fiiliksen mukaan.

 
Edellisestä postauksestani löydät kuvia olohuoneesta ilman tämän postauksen kuvissa näkyviä julisteita ja onhan ero kieltämättä aika suuri. Huoneen tyyli muuttui julisteiden myötä selkeämmäksi ja modernimmaksi, ja myös tunnelma on kuvissa ihan erilainen. Julisteilla saa kun saakin todella helposti, edullisesti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin. :)

Joulukuun alkamisen kunniaksi kaikki blogin lukijat saavat -15% alennuksen kaikista julisteista välillä 1.-8.12. syöttämällä tilauksen yhteydessä koodin: Minttuxmas.

Desenion koko printti- ja julistevalikoiman pääset näkemään tästä ja esimerkiksi kaikki graafiset printit löydät täältä.


Oikein mukavaa joulukuun ensimmäistä kaikille!


Sponsoroitu postaus. Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.10 kommenttia:

 1. Tätä kauppaa täytyy jossain välissä itsekin kokeilla. Tosi kauniita printtejä laidasta laitaan. Ihanat kuvat olet valinnut kotiisi.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä teillä on kaunista ja nuo julisteet ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus sillä itsellä just hakusessa kivat julisteet. Tarvitsisin päivitystä niin olohuoneeseen kuin työhuoneen puolelle. Tosi kivalta näyttää ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania julisteita ja todella kaunis koti! Kysyisin, mistä olette ostaneet seinähyllyt? Terveisin Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna! :) Seinähyllyt ovat Ikeasta, Ribba tauluhyllyt. Hyllyä on kahta eri pituutta.
   Kävin äsken katomassa Ikean sivuilla ja näyttäisi siltä, että hyllyjen nimi on vaihtunut Mosslandaksi. Samalta hyllyltä kuitenkin näyttävät.

   http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=tauluhylly

   Poista
 5. Julisteilla saa helposti ja suhteellisen järkevään hintaan muutettua kodin ilmettä. Löysin syksyllä lahjapaperiarkin, jonka kehystin. Menee julisteesta, tai ajaa saman funktion!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan