Slider

Kynttilöitä ja uudet tyynynpäälliset

26. marraskuuta 2015


Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia blogissa ja Facebookissa lehtijuttuun liittyen kommenttia jättäneille! Yllätyin tosi positiivisesti siitä, että miten moni otti yhteyttä ja kertoi pitäneensä lehtijutusta. Tuli tosi hyvä mieli! 

Tänään on ollut hurjan pimeä päivä. Hämäräkytkin sytytti pihavalotkin päälle noin tuntia normaalia aikaisemmin. Aamulenkin jälkeen täytin koko olohuoneen kynttilöillä ja nappasin samalla jokusen kuvan olohuoneesta. Oli ihana köllötellä olohuoneen sohvalla kynttilänvalossa vanhemman tytön kanssa, sillä aikaa kun nuorempi oli päiväunilla.


 Sohvalla näkyvät peura- ja mäntykuvioiset tyynynpäälliset tarttuivat mukaan Svaneforsin blogi-illasta jokin aika sitten. Ihastuin samantien tuohon peurapäälliseen, sillä sama kuva löytyy myös tuosta pienestä Canvas-taulusta olohuoneen hyllyltä. Päällisen toinen puoli on mukavan pehmeä ja pörröinen, joten sitä voi pitää myös toisin päin. Kaikki luontoaiheiset sisustustuotteet ovat kovasti mieleeni ja ne sopivatkin hyvin tänne metsän keskelle.


Koti alkaa näyttämään päivä päivältä enemmän jouluiselta. Meillä on muovikuusikin ollut pystyssä lehtikuvauksista lähtien, sillä en jaksanut enää purkaa ja pakata sitä ja viedä takaisin ulkovarastoon. Kuusi löysi paikan ruokahuoneen nurkasta ja siinä se ei ole ollutkaan ollenkaan tiellä. Ja eihän siinä tarvitse vielä välttämättä pitää kuusen valoja päällä, jos ajankohta tuntuu liian aikaiselta. Haluaisin vielä löytää jonkin korin tms. johon saisin kuusenjalan piiloon. En ole vielä kuitenkaan löytänyt sopivaa, mutta yksi ajatus on kuitenkin pyörinyt mielessä. Voisin laittaa kuvia kuusesta ja koristeista vaikka ensi viikolla, jospa löytäisin jonkin kivan ratkaisun siihen mennessä. Ensi viikolla on muuten myös luvassa yhteistyöpostaus ja samassa kiva etu kaikille blogin lukijoille.


Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. On kyllä kaunista ja oli se kyllä vain ihana juttu teidän kodista <3

  VastaaPoista
 2. Aivan tajuttoman kauniita kuvia! Ja muutenkin upean näköistä ♥ Se lehtijuttu oli kyllä ihana, ystävän luona eilen sen luin :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin tunnelmallista <3

  VastaaPoista
 4. Niin älyttömän kaunista ja tunnelmallista, voih! Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan