Slider

Kuusen paikka

7. joulukuuta 2015


Huh mitä hulinaaa viime viikon loppupuoli olikaan, joten päätin siirtää suosiolla nämä ruokahuonekuvat tähän viikkoon. Perjantaille mahtui mm. yo-kuvaus ja kuvien käsittelemiseen meni tietenkin oma aikansa. Lauantaina teimme mm. jo perinteeksi muodostuneen reissun Stockmannille ja kävimme valikoimassa joka vuotiseen tapaan joluisesta Argoshallista muutaman uuden koristeen kuuseen.

 Kuusi löysi tänä vuonna oikein hyvän paikan tuolta ruokahuoneen nurkasta. Siinä se ei ole yhtään tiellä ja kuusi näkyy myös lähes koko alakertaan, sillä alakerta on niin avointa tilaa. Kuusi on saanut olla tänä vuonna yllättävän hyvin rauhassa lapsilta, joten olen uskaltanut pitää lasisia koristeita jo muuallakin kuin yläoksilla. Annoin lasten leikkiä aluksi kaikilla vähän kestävämmillä koristeilla ja se veikin ihan kiitettävän hyvin mielenkiinnon kaikkia kuusenkoristeita kohtaan.


Joulukuusen alle suunnittelemani kori olikin himpun verran liian pieni, joten sen metsästys jatkuu edelleen. Tuo meidän muovikuusi on ostettu muuten Stockmannilta ja se taitaa palvella meitä nyt neljättä vuotta. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen kuuseeen, eikä haittaa yhtään vaikka kuusi seisoisi paikallaan pidempäänkin. Se ei mene miksikään ja yhtään neulastakaan ei ole tänä vuonna vielä imuroitu lattialta. :)

Moni on kysellyt ruokapöydällä näkyvistä havukransseista ja ne on ostettu siis Ikeasta. Kranssit ovat mukavan tuuheat ja aidonnäköiset. Kranssien keskellä näkyvät lasipurkit olen ostanut Tokmannilta ja ne maksoivat muistaakseni vähän alle kahdeksan euroa kappale. Ruokahuonetta katsoessa huomaa muuten varsin hyvin sen että tykkään sekoittaa keskenään vanhaa ja uutta, sekä edullista ja vähän kalliimpaa. Oma sisustustyylini on siis sekoitus vähän kaikkea. Pääasia on että koti tuntuu omalta ja sisustuksen pitää olla myös sellainen, että arki sujuu vaivattomasti ja mitään ei tarvitse varoa.


Joko teiltä löytyy kuusi?


Mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. Kaunista! Ei löydy vielä eikä tuskin tulekaan :)) Just päätettiin ettei laiteta oikeastaan mitään koristeita esille :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti teillä! Ja, ihana juttu uudessa Koti ja keittiö -lehdessä, teidän kodista. Mukava blogi ja jäänkin heti lukijaksesi. Mukavaa ja rauhallista joulun odotusta! Kaisa / unelmoidenhaaveillen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Mukava kuulla. :)
   Kiitos ja sitä samaa myös sinulle! :)

   Poista
 3. Vau miten taitava valokuvaaja ja kuvankäsittelijä olet. Hienoja, kauniita kuvia ja sisustus on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Mistä noin kaunis ruokapöytä on hankittu? <3

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan