Slider

Onko noloa?

23. lokakuuta 2015


Törmäsin Facebookissa keskusteluun siitä, että onko noloa laittaa valosarjat esille jo nyt lokakuussa. Nyt kun on ollut pari päivää tosi pimeää, synkkää ja tuulista, niin voin sanoa että ei ainakaan omasta mielestäni. Mekin kun asumme täällä keskellä metsää, niin iltaisin on todella pimeää kun lähettyvillä ei ole katuvaloja tai naapuritaloja. Ja mikä onkaan sen kivempaa kun sytyttää kynttilät palamaan, laittaa valosarjat päälle ja käpertyä sohvalle peiton alle vaikka glögimuki kädessä ja lukea sisustusblogeja. 

Virittelin yhden valosarjan rappusten kaiteen ympärille. Valo korostaa kivasti tuota vaaleanharmaan seinän struktuuripintaa ja toimii samalla myös hyvänä yövalona, sillä meillä on wc ainoastaan alakerrassa.



Ja jos jotakuta vielä nolottaa "liian aikaisin" viritetyt valosarjat, niin voin kertoa että meiltä löytyy nyt jo joulukuusi ruokahuoneen nurkasta ja kotona on muutenkin täysi joulu. Sunnuntaina on nimittäin luvassa ne joulukuvaukset täällä meillä kotona. Kylähullun maine on nyt varmaan sitten viimeistään varmistettu. :D

....ja sitäpaitsi eivät ne ole jouluvaloja, ne ovat kausivaloja. ;)

Minun piti postata teille tänään yöpöydistä ja makuuhuoneen uusista seinävalaisimista, mutta jätetään se toiseen kertaan, sillä en ehtinyt vielä hakemaan postista makuuhuoneen uusia koristetyynynpäällisiä. Jouduin heittämään vanhat untuvatyynyt (h&m) pois, sillä ne alkoivat haisemaan ihan kamalalta pesun jälkeen.


Oikein rentoa ja "noloa" viikonloppua kaikille! ;)


13 kommenttia:

  1. Hihii, mullakin jo jouluvaloja, mutten kehdannut kaikkia pitää päällä tänään. :D teillä on niin nättiä!

    VastaaPoista
  2. Heh, kausivalothan ne on ;). Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Nauroin tuota kylähullun mainetta. :D Ja juu, kausivalothan ne on!
    P.S. Meidän naapurin tuijassa on jo pari viikkoa loistaneet sateenkaarenväreissä sellaiset kausivalot, että oksat pois. Niin että nou hätä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nehän on sitten varsinaiset kausivalot, menee vielä pääsiäisenäkin... ;)

      Poista
  4. Kyllä, ne on kausivalot, ja tarkoitettu nimenomaan ilahduttamaan pimeänä aikana, jota loka-marraskuu ihan erityisesti on! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! :) Suomen talvi on sen verran pitkä ja pimeä, joten kyllä siitä kannattaa yrittää ottaa kaikki ilo irti. :)

      Poista
  5. Pyh...en ole yhtään nolo vaikka pariviikkoa on TUNNELMAvalot olletkiin jo ripustettuna..:)

    VastaaPoista
  6. Nyt on meilläkin valoja! Tähän asti syksy on ollut niin kaunis, ei ole valoja kaivannut. Mutta muutama sateinen päivä ja heti kaipaa ympärilleen valoa. :) Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeasti tulee valon kaipuu, kun illat pimenevät. :)
      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  7. Niin on yhtä monta termiä kuin valojen ripustajaa...meillä asennettiin TALVIvalot pihalle viikko sitten ihan siitä yksinkertaisesta syystä, ettei kompastuisi rappusissa. Ei nolota yhtään :-)

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan