Slider

Iittalan Aitiot ja uudet seinävalaisimet

26. lokakuuta 2015


Löysin meille vihdoin mieluiset yöpöydät, nimittäin valkoiset Iittalan Aitio laatikot*. Aitiot ovat osoittautuneet oikein toimiviksi yöpöydiksi ja ne ovat myös hyvin kompaktin kokoiset. 36 cm leveään laatikkoon mahtuu kaikki tarpeellinen kuten esimerkiksi puhelin ja pöytävalaisin, muttei mitään turhaa. "Ylimääräisen tilan" puuttuminen ehkä edesauttaa turhan tavaran kertymistä pöydille, tai ainahan sitä voi niin toivoa... ;)


Aitioilla on korkeutta on 9,5 cm ja syvyyttä 18 cm. Materiaali on jauhemaalattua terästä, ja yhden laatikon kerrotaan kestävän n. 20 kg verran painoa. Laatikko on helppo nostaa pois ja takaisin seinään tulevien kiinnikkeiden päälle. Seinäkiinnikkeissä on nimittäin lovet, joihin Aitiossa olevat kolot "napsahtavat." Pakkauksen mukana tulee ohjeet, sekä seinäkiinnitystarvikkeet. 


Ikkunan molemmilta puolilta löytyvät Markslöjdin Hyssna-seinävalaisimet* tilasin Ellokselta. Piilotin valaisimien johdot sängyn päädyn taakse. Valaisimien mukana tulee Led-lamput. Ne eivät paljon kuumene, joten uskalsimme asentaa lamput noinkin lähelle sängynpäätyä.

Nyt on joulukuvauksista selvitty kunnialla ja tässä pähkäilen että siivoanko kaikki joulukoristeet pois, vai annanko osan vain olla esillä.


Mitä muuten pidätte uusista yöpöydistä?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.


14 kommenttia:

 1. Todella nätti ja toimiva yöpöytä. Tämä passaisi meillekin, sillä sängynaluslaatikot estävät minkäänlaiset omilla jaloilla seisovat yöpöydät. Niin! Ja tuo kukka-asetelma on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :)
   Kiitos! Asetelma jäi eilisistä kuvauksista. Siinä on kolme kukkaa ja muutama sammaloitunut pihlajanoksa. :)

   Poista
 2. Hei, laitoinkin tuonne toiseen tekstiin kysymystä siitä tähtikoristeesta. Eli muistatko mitä maksoi ja minkä kokoinen se on? :) ja kun puhuit niitä olevan kahta erikokoa niin onko tuo omasi isompi vai pienempi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähden halkaisija on 60 cm. Isompi koko kyseessä. Taisi olla hintaa 20-30 e välillä, en tarkalleen enää muista. Ostin tähden alkusyksystä Vantaan Kodin1:sestä. :) Käyn vastaamassa vielä sinne, jospa joku muukin miettii samaa. :) Mukavaa iltaa! :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää yöpöydät! :) Miehen puolelle sänkyä olen miettinyt uutta yöpöytäratkaisua ja Aitio voisi olla yksi hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis ja ilmeisen toimiva yöpöytä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis makuuhuone teillä, ihanan rauhallinen tunnelma <3 Tosi kivat nuo yöpöydät.

  VastaaPoista
 6. Tyylikkään tunnelmallinen makkari teillä ja täydellinen yhdistelmä harmaan sävyjä! Antaisitko vinkkejä mistä kyseisiä tekstiilejä voi hankkia, erityisesti päiväpeite ja matto kiinnostavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Harmaa-valko raidallinen päiväpeitto on Tine K:n BASEQUILT. Päiväpeitto löytyy mm. täältä: http://homenord.se/fi/tekstiilit/paivapeitteet/basequilt-paivapeitto-260cm-tine-k.html

   Tyynynpäälliset on ostettu Stockmannilta ja merkki on Linum. Löytyvät Stockmannin verkkokaupasta.

   Molemmin puolin sänkyä ovat samanlaiset muovimatot ja ne on ostettu Kodin Ykkösestä. :)

   Poista
 7. Hei! Osaatko sanoa, taittaako tuo maalisävy siniseen? Näyttää tosi kauniilta sävyltä näin ruudulta ja olen kallistumassa tuohon sävyyn. Toiveissa on kuitenkin mieluummin lämpimään vivahtava harmaan sävy kuin liian sinertävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ei taita siniseen. On enemmän lämmin kuin kylmä harmaa. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan