Slider

Elloksen Morris hylly/tarjoiluvaunu

5. lokakuuta 2015



Kotona taas. Kotiuduimme lauantai-iltana kahden viikon reissulta. 1,5 viikkoa reissusta kului Äkäslompolossa kauniita maisemia ihaillessa ja loppuviikon vietimme Kainuussa lasten mummin luona. Nyt jaksaa taas arjen pyörteissä! :)

Pääsin tekemään yhteistyötä Elloksen kanssa ja ostoskoriin päätyi yllätys yllätys jotain sisustamiseen liittyvää. :) Elloksen paketista paljastui mm. kuvissa näkyvä pyörällinen Morris-hylly.

Morris osoittautui nopeasti hyväksi ostokseksi. Se on tosi kivan kokoinen, (60 cm korkea ja 40 cm leveä) ja kokoonsa nähden vieläpä varsin edullinen. Hylly toimii monessa eri paikassa ja sitä voi käyttää esimerkiksi sivupöytänä, yöpöytänä, kylpyhuoneessa, parvekkeella tai vaikka tarjoiluvaununa. 

 Morrista saa mustana ja kuparinvärisenä. Runko ja hyllyt ovat metallia. Hylly toimitettiin osina, mutta sen kasaaminen oli helppoa ja nopeaa.


Hylly on kuvassa keittiön ja olohuoneen välisen seinän edessä, mihin se sopiikin kokonsa puolesta oikein mainiosti. Tein hyllyyn kokeeksi syksyisen asetelman, mutta tarkoitus olisi kokeilla hyllyä myöhemmin myös ihan tarjoilukäytössä.

Innostuin jokin aika sitten kokeilemaan betoniaskartelua, ja hyllystä löytyykin ensimmäiset tuotokseni. Ylähyllyllyllä on kaksi tuikkukippoa joiden muottina käytin silikonisia muffinssivuokia ja alahyllyltä löytyy betoninen kukkaruukku. Ruukun muottina käytin ylöspäin levenevää roskista, jonka sisälle laitoin kukkaruukun. Betoniaskartelu on tosi hauskaa puuhaa ja siihen jää helposti koukkuun.

Lokakuun lopussa on luvassa jouluaiheiset lehtikuvaukset täällä meillä kotona, ja päässä pyörii kaikenlaiset joulujutut. Olen surffaillut paljon netissä etsien jouluinspiraatiota mm. Pinterestistä. En ole varmaan koskaan näin aikaisin alkanut suunnittelemaan joulun sisustusta. :D Pääsette näkemään lopputuloksen sitten joulukuussa. Iik! ;)


Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.


15 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hyvännäköinen kärry! Omaan kotiin olisi tarve tarjoiluvaunulle ja tämä on ollut se pikkubudjetin vaihtoehto.

    VastaaPoista
  2. Yksikertaista ja kaunista. Tuo maljakkokin on aivan ihana! :)

    Moona/Päälaellaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Monna! Raidallinen maljakko on Tine K:n. Kiva kuulla.:)

      Poista
  3. Tosi hyvä ostos :) Hehkutan siksi, koska itselläkin on tämä kärry ja se taipuu moneen tarkoitukseen ja on lisäksi tyylikäs.

    VastaaPoista
  4. Ite just blogissa tätä pohdiskelinkin vähän aika sitten: http://www.somethingsmall.fi/2015/09/kahdeksan-suosikkia-kotiin.html

    Mutta päädyin vielä odottamaan! Voipi olla, että se on nyt kuitenkin pakko pistää tilaukseen, kivalta näyttää :)

    VastaaPoista
  5. tuommoisen minäkin TARVITSISIN. Liikkuminen on kahden kyynärsauvan kanssa hankalaa ja mitään ei saa käsissä kannettua. Mutta ehkä tuota saisi jotenkin työnneltyä ja siinä sitten kulkisi tavara mukana. Ehkä? Pitäisi päästä kokeilemaan! Valkoisenahan sitä ei ollut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsit. Pikaista paranemista!
      Ei ole valitettavasti valkoisena. Mustana ja kuparinvärisenä löytyy.
      Lattialla kärry kulkee hyvin. Renkaata ovat aika pienet, niin en tiedä miten helposti kärry kulkee kynnysten tai paksujen matonreunojen yli.

      Poista
  6. Onpa magee kärry! Ja noi betoniaskartelut on upeat, varsinkin toi kukkaruukku :)

    VastaaPoista
  7. Juuri itse laitoin viikonloppuna tämän kärryn Ellokselta tilaukseen. Sitä kovasti saapuvaksi odotan. :) Kivalta näyttää!! :)

    VastaaPoista
  8. moi, onko millainen kokemus kärrystä näin pidemmän ajan jälkeen? itselläni kärry ollut kuukauden päivät, ja kaksi renkaiden kiinnitysosaa jo hajonnut. reklamaatio tehty ja palautukseen lähdössä, mietin vain, kestävätkö nämä oikeasti käytössä vai sattukoi minulle maanantaikappale? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Meillä tuo kärry on ollut lähinnä koriste käytössä. Lähinnä siis seissyt nurkassa. Ehjä on edelleen. :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan